Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak po týdnu vypadá takto.. Možná by mohla bejt malinko větší, zdá se mi že je trochu zabržděná.. nechci vidět až jí budu zastřihovat, to mi poroste hodně dlouho
v kokosu kterej nema zadny ziviny je potreba hnojit hned od prvniho dne,,, ta kytka je podvizivena... EC 0,6-0,8 vlhkost je zbytecna, vlhkost je potreba hlavne kdyz jedes z klonu a ani tam ne kdyz jsou poradne zakoreneny, u kytek ze semen neni potreba resit vlhkost...
ok, tak jsem ji trochu propláchnul vodou s hnojkama a uvidíme.. Vhlkost mám víceméně proto aby mi srážela teplotu, když vypnu zvlhčovačku, teplota mi jde nad 30..
resit teplotu vysokou vlhkosti neni zrovna moc stastny reseni,,, az bdues v kvetu a budes potrebova nizkou vlhkost tak to stejne budes muset poresit nejak jinak
.... si psal ze to mas vychytany ne?? asi moc ne kdyz tam mas super chlazeni ktery to ani neuchladi.... posteluj 1 ofuk na to sklo od ty tvoji lampy to ti ho schladi a nebude to takovy topeni srazet teplotu vlhkosti je blbost, to jim radsi vyvetrej....
tak to musim ,,dovychytat,, v průběhu Ale už jsem přidal 2 120mm PC větráčky, zkusil vypnout zvlhčovačku a teplota se držela kolem 28 C, tak pohoda.. Ale stejně dál zvlhčuju
Ja osobne si myslym ze zvlhcovacka neni nutnost ale vzdusna vlhkost kolem 80% malym rostlinam velmi prospeje rychleji se uchyti a rychlejc rostou, dejme tomu ze usetris 5 dni za mesic ale v kvetu kuli plisnim urcite nevlhcit drzet nejlepe kolem 40% (alespon v druhe polovine)
Jinak teplotu a vlhkost jsem přestal řešit, klidně mě za to ukamenujte, ale jelikož mám pěstírnu v pokoji kde spim, chci aby byla večer co nejtišší Takže teplota se přehoupne i k 35 C a vlhkost je kolem 30%..ale i tak vypadá že je v pohodě