Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ok vidim ze ses od prirody bystrej kluk, tak se nebudu s tebou prit, jen moc nechapu co z toho co jsem napsal nebyl pravda.
Tak preju stesti pri zalesnovani
Nerobim zo svojho growu ziadny best,ultimate a pod. Takisto to nehram na super growera.Keby to tak bolo,tvoje posty su na mieste.Len som chcel ukazat nieco zo svojej strany avsak coraz viac dospievam k nazoru,ze lepsie je sem nedavat vobec nic.Len tolko.
Ja si myslim že pokud ti tento system vyhovuje tak je to v pořadku.... A pro pstatni nechapu proč s tim mate problem ..... At si kazdej pěstuje jak chce , mě to třeba zakíma jak dopadne takovejhle punk pěst :-)
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
Zdravím mose, z toho osvětlení co máš k dispozici by sis vystačil na matkárnu, řízkovnu a ještě by si mohl zvlášť jet růst i květ, což? Pro tvůj případ paráda, ještě když máš takový množství rostlin v různých fázích růstu a takovej prostor, popřemýšlej
Jo a co ventilace, jak ji řešíš?
[QUOTE]Původní příspěvek od Bostik1
[B]to growesweden:
Dyt tady sou uplne vsichni v klidu, jen sme vyjadrili nazor.
Oka,avšak očividně si jede po svým a je jeho věc jak si to udělá. Nemyslím si že v tom má bordel a jebe na to.Ale v pohodě,je to věc názoru.Nejde o uniformitu ale o radost z toho že to roste To čas dělá z člověka skutečného pěstitele.Ale třeba si z tvých rad kolega mos něco vezme. Edit.
mos: Jakou používás hlínu?
growesweden
Naposledy upravil growesweden 21-11-2011 v 20:17 PM
Zedy to tady nastínil docela přesně. Proč, když už člověk pořizuje hromady drahejch předřadníků, výbojek, hnojek...pak nepoladí ideální podmínky? To z toho stojí nejmíň prostředků...
Mně to prostě příjde vyhazování peněz za elektriku. Nakoupit hromady různejch lamp a naházet je "nějak někam" a spolehát na zázrak...tohle tady bylo někdy v devadesátejch letech...
Jako malopěstitel chci mít za co nejmenší počet nákladů co největší výnos aby bylo co hulit a nedával jsem desetitisíce za každou sklizeň...tak to vidím já.
Cavte,povodne bolo svetlo rozlozene na rast a kvet v dvoch miestnostach.Pivnica a povala.Teraz je tam velka kosa nakolko to nemam zateplene,preto vznikol tento pestik s lampamy z obidvoch na kope avsak kedze mi dost chyba miestnost pre vegetaciu,predelil som tento tyzden izbu na dve casti takze sa uvidi ci to bude fachat ok.
Do setupu dolozim info o hline a ventilacke a dakujem vsetkym za pozitivne prispevky a k+. pretoze zo zaciatku to moc ruzovo nevyzeralo a chcel som trejd zmazat.Predovsetkym ide o zabavu atak netreba polemizovat o vedlajsich aspektoch ako elektrika a podobne Pridavam neake aktualne foto po troch tyzdnoch od prepnutia.Aby som nezabudol co sa tyka hnojiv,pocas vegetacky som pouzival od biobizzu bio grow,fish mix a na postrek alg a mic.Od GH to bolo flora gro a flora micro+bio essential.V bubleroch zblnkotal hydro supermix od bionovy,ktory teraz doplnil PK od rovnakej firmy a floru ucelil f.bloom.