Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Zářivka 2x 18w rust hps 400w rust a kvet
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 17

male kiti si zatim celkem spkojene rostou v maly skrini ale jelikoz jim pak nechci moc stesovat zmenou svetla a vim ze raguji na nepretrzitou tmu a ne svetlo takze jim necham asi tak 40h svetla a zmenim cyklus aby bylo zhasnuto pres den kuli nepriznivym podminkam v ds a 600w bude jen mozna uvidi jak se to osvedci... mozna zustanu u 400w a k tomu 250w matkarnicku... dik za rady a komenty at to roste peace

Naposledy upravil 21-11-2011 v 21:09 PM

Old Post 21-11-2011 v 20:35 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 18

2x WWGrowshopseeds ta mensi se zlomila sotva vylezla ze zeme alr uz sestru dohani jsou cca o 5 dni starsi nez ostatni chovankyne

Old Post 22-11-2011 v 04:58 AM
UncleBatman
Stálý Člen

Karma uživatele UncleBatman - 95% PěstitelskáKarma uživatele UncleBatman - 95% PěstitelskáKarma uživatele UncleBatman - 95% PěstitelskáKarma uživatele UncleBatman - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

pěkné rostlinstvo

Old Post 22-11-2011 v 18:41 PM
UncleBatman je offline   Profil uživatele UncleBatman   Find more posts by UncleBatman   Foto galerie člena UncleBatman   Click here to Send UncleBatman a Private Message   Add UncleBatman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 20

Hight. Tak sem poridil olejove topitko 700w (pro ty co to nevedi je to na eletriku) pocitam ze pobezi max 5 hodin dene (v rustu) ma celkem solidni trmostat takze pri dobrym postelovani se mozna obejdu bez spinacek a bude to este lepsi, kdyz nebude dam spinacky zejtra pres den to prubnu vitopim tak na 22 u dna pak nastavim a budu pozorovat co to udela za 6 a za 12 hodin.. vysteluju taky jsem poridil zvlhcovacku a obednal ten vetrak: http://growstar.cz/?i=580/ventilato...kctrl-125143 (prisla necekana premie ) taky jsem koupil hnojiva bio bizz top max grow a bloom, mam sice grow star gold ale tyhle jsou vic bio to je pro me lepsi se bojim abych to v tech kvetinacich neprehnojil este to promyslim .. a taky vune a chut....mozna uz je zitra nakrmim. Zlato schovam na outek

topeni
termostat
mlhovacka
hnojky
mlha v akci (na hovno foto ve skutecnosti este mnohem ucinejsi)

at nam to roste peace a diky vsem

Naposledy upravil 22-11-2011 v 21:59 PM

Old Post 22-11-2011 v 21:40 PM
UncleBatman
Stálý Člen

Karma uživatele UncleBatman - 95% PěstitelskáKarma uživatele UncleBatman - 95% PěstitelskáKarma uživatele UncleBatman - 95% PěstitelskáKarma uživatele UncleBatman - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

dej si topmax a bloom do lednice.. specialne topmax ti vykvete v teple jak leknin..

Old Post 22-11-2011 v 23:45 PM
UncleBatman je offline   Profil uživatele UncleBatman   Find more posts by UncleBatman   Foto galerie člena UncleBatman   Click here to Send UncleBatman a Private Message   Add UncleBatman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 22

fakt jo??? tak to sem nevedel a i kdyz jsem ho este neotevrel? v gs ho maj jen tak v policce taky v teple... takze uz jako muze bejt spatnej?? divny ze bi to nevedeli ne?? kazdopadne je hodim dosklepa 16C a min to staci ne? a dop zira vecer to doma este vydrzi jen tak v teple? a co ty ostatni PH- a grow star? dik za info

Old Post 22-11-2011 v 23:51 PM
UncleBatman
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

citace:
Původní příspěvek od reverend
fakt jo??? tak to sem nevedel a i kdyz jsem ho este neotevrel? v gs ho maj jen tak v policce taky v teple... takze uz jako muze bejt spatnej?? divny ze bi to nevedeli ne?? kazdopadne je hodim dosklepa 16C a min to staci ne? a dop zira vecer to doma este vydrzi jen tak v teple? a co ty ostatni PH- a grow star? dik za info

topmax jsem si koupil v growshopu.. a cca po mesici a pul ve 20°C se mi uvnitr lahve udelala regulerni nefalsovana plisen a o smradu jak pytel sracek nemluvne .. a bloom mi malinko zmenil barvu a vůni, ale myslim, ze je jeste pouzitelnej (uz je davno v lednici a topmax jsem vylil) .. takze to bych urcite nepodcenoval.. je znama vec, ze ty bio hnojiva maji tendenci hnit..

Old Post 24-11-2011 v 00:30 AM
Host
Host

Příspěvek č. 24

tak optimalizace teplot v dsku jest dokonana... 18,1-18,9 pri tme to je ok zejo?? testovano tak 45 hodin sestolovano k dokonalasti asi po 40H 5H probihali kontroly zda topeni spina a vipina jak ma za pet hodek se minimalne 3 zaplo a vyplo s tim ze teplo drzelo ve zminenych hodnotah vlhkost budu zkoumat az s kytkama ale pocitam ze to zvlhci v poho tak 30 minut v provozu a hodka dve pauza takhle furt dokola este uvidim kazdopadne tohle muzu klidne zkouset i s kytkama uvnitr.. vecer aktualizuji s infem o kitinkach tet spinkaj

Edit
dnes jsem je nezalival udelal jsem to vcera rano a este to neproschlo mel jsem zaplou mlhu mozna i pro to... zitra nozna stipnu 1 WW budu zastrihovat ruznymi zpusobi chci skusit treba 16 topiku a videt jakej to bude mit vliv na palky.... tet si to zhruba ozkousim, par metod co mam v hlave vyradim a ty nej budu testovat pristi grow na stejny genetice (rezy z 1 matky) abych mel vetsi jistotu ve vysledcich.... uz mam 4 vyrazeny co nepujdou do ds zbytek to vyhral...

at nam to roste peace

Naposledy upravil 24-11-2011 v 18:32 PM

Old Post 24-11-2011 v 10:05 AM
Host
Host

Příspěvek č. 25

Hight
tyto 4 chudinky se do ds nedostaly a zustali kde byly jen jsem je pesadil... jsou to opravdu slabsi kousky ve predu je 2x orange bud disel a vzadu jsou 2 pineapply oba z jednoho seminka + aloe vera

Old Post 26-11-2011 v 19:59 PM
Host
Host

Příspěvek č. 26

Zdar bohuzel se mi nedari sem dat fotky zase... proste mi to tu blbne...
v DS- lampa uz cca 30cm nad kiti teplota den az 28,8(pod lampou) noc nim 18,2 zvlhcovacka uz jede v intervalech vlhkost den 55-75% v noci klesa na 40% asi zapnu mlhu i na noc to topeni to dost snizuje...substrat uz proschl takze sem zalil, zatim jen vodou s PH 6 kytky rostou. VE Skrince- Substrat este neproschl kytky moc nerostou sou asi stejny jako na fotkach.

Naposledy upravil 29-11-2011 v 19:12 PM

Old Post 29-11-2011 v 18:10 PM
Host
Host

Příspěvek č. 27

Foto ze vcera
1 Celkovy nahled do male skrine

2 Orange bud disel Grow shop seeds

3 -||-

4 Pinneapple chunk Barneys farm

5 Celkovy pohled do ds

Naposledy upravil 06-12-2011 v 18:51 PM

Old Post 30-11-2011 v 21:36 PM
Host
Host

Příspěvek č. 28

A dalsi foto ze vcera uz jen z DSKa
WW Grow shop seeds

-||-

....

....

AK-47 x Northern light Grow shop seeds

Naposledy upravil 02-12-2011 v 20:27 PM

Old Post 30-11-2011 v 21:46 PM
Host
Host

Příspěvek č. 29

Zdar tak tady nejaky update....
tet uz jsou vsechny krasavice ostrihane, ne vsechny stejne...
Dnes jé to tyden co rostou v DS a jsou v LIGHT MIXU takze zitra dostanou prvni vytaminky....
teplota - noc 19-20C den 25 az 27,8 po vetsinu dne chvilema se dostane i na 29,2 (pod lampou) JE TO OK?? vlhkost velmi nizka... 30-50% mlhovacka pomuze jen za tmy a k tomu dene vystrika pres litr vody ke kytkam do misek a na zem NEJAKY RADY?? Diky a zalivka zatim obyc odstata voda s PH 5,8-6 (mam tetser a podle tech barev se to blbe urcuje.)

Mimochodem uz mam svuj fotak z opravy

Naposledy upravil 04-12-2011 v 11:51 AM

Old Post 03-12-2011 v 19:48 PM
Host
Host

Příspěvek č. 30

Pineapple chunk
Barneys farm

-||-

Orange bud disel
Grow shop seeds

Northern light
Ministry of canabis

-||-

Naposledy upravil 03-12-2011 v 20:16 PM

Old Post 03-12-2011 v 19:54 PM
Host
Host

Příspěvek č. 31

Prosimvas poradte nikdo, je toto FIM??

FIM?

White Widow
Grow shop seeds

-||-

AK-47 x Northern lights
Grow shop seeds

Naposledy upravil 04-12-2011 v 23:45 PM

Old Post 03-12-2011 v 21:45 PM
Host
Host

Příspěvek č. 32

Takze tady mensi up... Poridil jsem PH metr a zjistil ze tam leju 6,7 vcera mely za sebou prvni tejden s hnojkama tak sem je proplach obyc vodou a dnes uz zase hnojime (2ml/L Grow) dnes jim je 23 dni s toho byli asi tejden jen pod zarivkou...

Pineapple chunk BF

Pineapple chunk BF

WW GS

WW GS

Old Post 11-12-2011 v 18:26 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:02 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás