Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
petis: Ofuk už je tam taky. Hlučnost už celkem jebu, když odtahový dělá celkem solidní hluk..
Nobody: Jak to tak různě testuji, tak zjišťuji, že 150tka byla vážně blbost pro tyhle rozměry.. Přemýšlím, jestli zkusit vyměnit sodík za 70W, že bych se dostal pod 30 stupňů a nebo zcela změnit strategii a přejít na úsporky..
Mnooo pokud se ti nepodaří uchladit ta stopáďa tak bych tam prdl třeba 125w cfl červený , to by mohlo být ideální světlo na tu plochu a uchladíš to v klídečku
Po dlouhém rozmýšlení. Sodík cca kolem 31°, což se dá a roste to fakt krásně.. Ale pořád mám obavy z toho tepla od tlumivky a nemám klidnou hlavu, když nejsem doma, takže jdu do úsporky, u které budu mít klid v duši..
Dobře, finální rozhodnutí: 125W CFL RED vs 200W CFL RED. Rada ? Vzal bych 2 kilo, jen aby moc netoopila.. Ale myslím si že. to nebude takový rozdíl hm ? Nobody, díky předem za radu.
Čau...
Mno........Jako ty úsporky bezproblémově uchladíš , ale de spíš o to , že ta 200w úsporka je strašně velká potvora , tak aby se ti tam ty kytky ještě vlezly...Já vím , že u mého boxíku 50x50 sem měl problémy aby se mi tam na šířku vlezla
Spíš bych na tenhle rozměr šel fakt do tý červený 125 ky a zavěsit ji vertikálně
Objednal jsem 200W, jen mi ještě nebyli schopni to doručit.. :/ Mé dvě kytky přesunuty ke kamarádovi a už i přepnuty na květ.. Postnu fotku, jak mi pošle.
Btw snad na zapojení nejde nic posrat ) Ale jinak očekával jsem, že plug and play varianta bude mít třeba už i objímku a dráty a flexo v balení.
Jinak vyndal jsem ze skříně strojovnu, takž mám celkovou výšku teď cca 95cm. Vyřešit uchycení úsporky a do skříně pudou 4 kytky. 2x Brainstorm / 2x Super Bud. Už aby to bylo !
Přidrátoval jsem to za tu zelenou část (předtím mě to nenapadlo, chtěl jsem chytat konec úsporky a to mi nepřišlo vhodný). Teď drží skvěle, akorát testuji teploty.
se mrkni jaký květináče by se ti v baumaxu mohly líbit a prubni to ... asi nebudou všechny stejně velký ale při takovým rozměru nic nenaděláš ... leda koupit jeden velkej ... jo to dvoukilo je asi fajn ale pomož mu diamantovkou .. zase taková investice to není.