Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
speciální květinový substrát určený pro všechny typy kvetoucích rostlin
splňuje nejvyšší nároky při pěstování pokojových, balkónových a terasových květin
+
Substrát pro zelené rostliny a palmy
ideální substrát pro pěstování rostlin v interiéru
vysoce kvalitní substrát pro pěstování pokojových a terasových zelených rostlin (palem, fíkusů, monster apod.)
měli by být předhnojené na dobu 6 týdnů dopředu,bohužel tam nejsou uvedeny hodnoty a já ty pytle už vyhodil
Původní příspěvek od Hlava Chybí ji , voda , hnojivo , vlhkost , voda , vlhkost , voda , hnojivo a když ne a nejede tak nemá kořeny a je třeba v prdeli , smutnice ti kytku nevysajou ...
Ale larvy smutnic v hlíně zdevastujou kořeny tak,že místo kořenů jsou tam pak ubohý hnědý vlásky bez větší schopnosti absorbovat nějakou živinu..Bohužel jak známo,tyto a jiné breberky jako "bonus" obsahujou asi všechny český substráty..
Léčí to Dursban,je to superkiller do substrátů,zabíjí okamžitě a všechno
Jinak tam má deficit všeho,co píšeš,jasný..Čau,Eda
Ale larvy smutnic v hlíně zdevastujou kořeny tak,že místo kořenů jsou tam pak ubohý hnědý vlásky bez větší schopnosti absorbovat nějakou živinu..Bohužel jak známo,tyto a jiné breberky jako "bonus" obsahujou asi všechny český substráty..
Léčí to Dursban,je to superkiller do substrátů,zabíjí okamžitě a všechno
Jinak tam má deficit všeho,co píšeš,jasný..Čau,Eda
No to bys tam musel mit nějakou kolonii smutnic , jednou sem je měl a nějak sem si nevšiml že by mi zdevastovaly kořeny , máš nějakej důkaz pro tohle tvrzení ??
No to bys tam musel mit nějakou kolonii smutnic , jednou sem je měl a nějak sem si nevšiml že by mi zdevastovaly kořeny , máš nějakej důkaz pro tohle tvrzení ??
Nevim co by sis představoval jako důkaz..Nefotil jsem to tehdy..
Mě tehdy tu a tam poletovala v roomu nějaká smutnice..Kytky ještě malý,před přepnutím a nějak nejely,byly pomalý..V podmisce po zalití sem si všim pár vyplavenejch larev a tak sem vyndal bal s květináče a byly jich tam mraky..a kořeny mizerný,ožraný..
Vzal jsem jich pár do skleničky a ukázal fakt zkušenýmu zahradníkovi..Larvy identifikoval okamžitě jako larvy smutnic a poradil Dursban do zálivky,ten fungoval skvěle a druhej den po prolití byly všechny mrtvý..Porovnával sem s larvama smutnic na fotkách na netu a bylo to ono..
Prostě neznačkovej,nesterilizovanej substrát,to je hold riziko..Smutnice,chvostoskok a tak..
Jen škoda,že se ten Dursban už neprodává,funguje to perfektně..
Nevim co by sis představoval jako důkaz..Nefotil jsem to tehdy..
Mě tehdy tu a tam poletovala v roomu nějaká smutnice..Kytky ještě malý,před přepnutím a nějak nejely,byly pomalý..V podmisce po zalití sem si všim pár vyplavenejch larev a tak sem vyndal bal s květináče a byly jich tam mraky..a kořeny mizerný,ožraný..
Vzal jsem jich pár do skleničky a ukázal fakt zkušenýmu zahradníkovi..Larvy identifikoval okamžitě jako larvy smutnic a poradil Dursban do zálivky,ten fungoval skvěle a druhej den po prolití byly všechny mrtvý..Porovnával sem s larvama smutnic na fotkách na netu a bylo to ono..
Prostě neznačkovej,nesterilizovanej substrát,to je hold riziko..Smutnice,chvostoskok a tak..
Jen škoda,že se ten Dursban už neprodává,funguje to perfektně..
a co Roundup si nezkousel ? sry euforie
Co si dokazu udelat nekupuju !
Co si neudelam tomu neverim
musím říct že to bylo jak píše pan EDA...Fotodokumentaci nemám
Viděl bych to tak že tam byli smutnice ve velkém,zdevastovali kořeny.Začal jsem hýbat se vším co se dalo..Takže zálivka PH atd.. Nic nepomáhalo a akorát se to ještě zhoršilo..