Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Indoor 600w HPS + HESI COCO
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Richtofen
Nový Člen

Karma uživatele Richtofen - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Cau UFO od prima klima ma integrovanou regulaci otacek (od 20% po 100%) a nastavitelnou teplotu uz od vyroby. Takze cidlo ktere je asi 3m dlouhe das pod lampu do urovne vrcholku kytek, nastavis otacky a teplotu a dal se nestaras. Hlavni vyhoda je ze nemusis kupovat zvlast UFO a zvlast regulaci treba od jineho vyrobce a pak to kloubit dohromady coz taky pokazde nemusi fungovat presne tak jak bys cekal. Ja jsem to svoje poridil za 3500 ale mel jsem slevu protoze jsem kupoval rovnou cely box s hnojkama atd, jinak se da ta Prima Klima 800m3 sehnat tak o tisic draz.

Naposledy upravil Richtofen 16-10-2011 v 14:24 PM

Old Post 16-10-2011 v 12:55 PM
Richtofen je offline   Profil uživatele Richtofen   Find more posts by Richtofen   Foto galerie člena Richtofen   Click here to Send Richtofen a Private Message   Add Richtofen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Richtofen
Nový Člen

Příspěvek č. 18

A tady je par fotek o dva dny pozdeji kytky porad jedou v cyklu 18/6 akorat jsem vymenil TNT Complex za HESI COCO. Jinak vypadaji zdrave vetsina zacina tvorit nove patra tak jsem zvedav za tyden zatim peace.

Old Post 17-10-2011 v 00:13 AM
Richtofen je offline   Profil uživatele Richtofen   Find more posts by Richtofen   Foto galerie člena Richtofen   Click here to Send Richtofen a Private Message   Add Richtofen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kamion
Stálý Člen

Karma uživatele kamion - 92% PěstitelskáKarma uživatele kamion - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

moc se mi to líbí budu sledovat
At se daří...

když už tak už !

Old Post 18-10-2011 v 09:25 AM
kamion je offline   Profil uživatele kamion   Find more posts by kamion   Foto galerie člena kamion   Click here to Send kamion a Private Message   Add kamion to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Richtofen
Nový Člen

Příspěvek č. 20

Tak vas zase zdravim, dneska vam chci ukazat neco malo o tom jak se staram kytkam o cerstvou vodu. Koupil jsem si na to barel na 200l poridil jsem ho asi za 400 kč a male cerpadlo do akvaria za 250 kč taky na 200l. Do barelu jsem nalyl vodu postupne po 50l tak abych si co 50l mohl udelat rysku (je to lepsi aspon vite kolik je tam +- litru) no a nakonec jsem dovnitr dal cerpadlo s filtrem. Ten se sice prodava zvlast ale stoji asi 40 kacek a za ty drobne to stoji. Je dulezite pokazde co dojde voda cely barel poradne vydrhnout a vyprat filtr treba alespon rucne (je v nem pokazde strasny bordel) uvidite samy ze steny barelu budou jakoby oslizle ten shit proste musi pryc. No a nakonec mam jeste 12l kybel ve kterem micham hnojku, nekdo kdo ma opravdu velkou spotrebu vody urcite uprednostni neco vetsiho me to zatim staci. Ja do toho 200l barelu pokazde davam jen 150l vody podle me to staci pri spotrebe 1l na kytku denne me to vydrzi skoro na cely mesic. To je zatim vsechno chalani jestli me jeste neco napadne tak to tady pridam jinak se klidne ptejte krytizujte komentujte budu jenom rad tak zatim Peace & Grow.

Naposledy upravil Richtofen 18-10-2011 v 20:07 PM

Old Post 18-10-2011 v 19:54 PM
Richtofen
Nový Člen

Příspěvek č. 21

citace:
Původní příspěvek od tuffgong1
pěkné to máš
jens e chc zeptat mam stejnej větrak ajko ten jen tu slabší verzi a když ho nemam na plnej výkon )prostě když ho stáhnu třeba na pul) tak mi dělá takovej zvuk zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
dělá ti to taky ? diik moc (pak smažu)

Cau jestly myslis UFO tak jo bzuci kdyz nejede naplno ale mam ho ve vedlejsim pokoji tak me to neva ale je to normalni delaji to vsechny kdyz jedou na slabsi vykon.

Naposledy upravil Richtofen 19-10-2011 v 14:31 PM

Old Post 18-10-2011 v 20:14 PM
tuffgong1
Stálý Člen

Karma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

ok dik moc :-) už jsem měl strach že sjem dostal vadnej kus dik

Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !

Old Post 18-10-2011 v 20:23 PM
tuffgong1 je offline   Profil uživatele tuffgong1   Find more posts by tuffgong1   Foto galerie člena tuffgong1   Click here to Send tuffgong1 a Private Message   Add tuffgong1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

vlhkost a kokos Příspěvek č. 23

Zdar máš to pěkný a vychytaný, ale k tý vlhkosti... Měl jsem stejnej problémek. Ve finále jsem to vychytal tak, že jsem větrák zapínal jednou za hodku na 15min, větrání bohatě stačí, takhle malý kytí to fakt nevydejchaj. Otočák jsem nasměroval přímo ze spodu na lampu 600HPS a tim odháněl teplo. Na malý kytky nefoukam přímo, právě kvůli vlhkosti kterou tolik potřebujou.Vychytáš jenom periodu odvětrání, ale zase bacha na teplo. Možná by u tebe byla lepší perioda 15/15min, já to tam mam trochu větší a jeden pasivní přívod a odvod. Zvlhčovač mám za asi 1500Kč Kofnor SPS-818A, na šest litrů vody a vydrží na plno asi 16hod, mám ho rok a maká bez problémů. Odtah mi přijde že máš trochu předimenzovanej, já mám 300M3 a bohatě stačí. Naplno jede jenom ve "finále".
A jestli ještě můžu dodat k tomu kokosu, já na něm jedu, drenáž dělám taky poctivou a vždycky je nechám ůplně vyschnout a pak postavim na kýbl s tenisovou pálkou přes a proleju několikrát. Přebytečná voda odteče do kýblu a zas ji použiju. (zároveň v odkapaný vodě měřim PH). Podle všeho se jim to náramně líbí, tenhle suchej cyklus, ale samozřejmě nesmí jevit známky vadnutí. Vlhkost už poznám podle potěžkání. Jo a taky hodně rosim, dřív jenom vodou, teď poprvý zkoušim sodovku kvůli CO2 s phytaminem, náramě to funguje, listy se pokrejou filmem kterej brání vysychání a zároveň si cucnou CO2. Phyťák tim pádem nedávam do zálivky ale jenom denně 1x postříkám - umeju že to z nich chčije.
Snad sem trochu pomohl, mě to takhle jede zatim bezvadně, už jsem v květu, ale v porovnání s předchozíma se růst zlepšil o 100%.
Jo a dovolim si od tebe odkoukat ten fígl s tim barelem, mám pramenitou vodu, tak uvidim co vytvoří za "sliz a shit" !
At´se daří!

Old Post 19-10-2011 v 23:24 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Richtofen
Nový Člen

Příspěvek č. 24

O dalsich 5 dni pozdeji

Naposledy upravil Richtofen 21-10-2011 v 13:01 PM

Old Post 21-10-2011 v 12:03 PM
gurmán
Stálý Člen

Karma uživatele gurmán - 95% PěstitelskáKarma uživatele gurmán - 95% PěstitelskáKarma uživatele gurmán - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

pekne vyreseny :-)...prima klima JEDINE!!pak je to proste PRIMA a zpravne KLIMA :-D ;-)

Mr. Worwaň

Old Post 22-10-2011 v 10:15 AM
gurmán je offline   Profil uživatele gurmán   Find more posts by gurmán   Foto galerie člena gurmán   Click here to Send gurmán a Private Message   Add gurmán to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Richtofen
Nový Člen

Příspěvek č. 26

Zdravim vsechny mam pro vas par fotek z 25.10.11 po prepnuti na kvet. Bohuzel momentalne nemam k dispozici PC ale prubeh budu dokumentovat a pri prvni prilezitosti pridam i s patricnym popisem zatim peace & grow.

Naposledy upravil Richtofen 26-10-2011 v 22:44 PM

Old Post 25-10-2011 v 10:32 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:20 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
03-03-2014 - indoor 400W cocos - 32 odpovědí
22-06-2010 - 1. indoor - 600W hlina - Chronic - 60 odpovědí
27-08-2006 - Indoor 400W s GIBem - 119 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás