Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chtel bych to zkusit uidrzet do jara v rustu a pak je soupnout ven jednu jsem si dal na test k jesterkam alw driv nez se daly pozorovat nejake zmeny jesterky se o ni postarali dostala novy sestrih.... skusim to pod tou zarvkou dam tam 2x 18w 60cm cool white a uvidim, za pokus nic moc nedam..... budu informovat jak to pujde zatim dik a zdar
tak uz to mam pod tema zarivkama budu sviti 18/6 a vidim no zatim to vypada v poho ale myslim ze porostou dost pomalu mam rozbitej fotak tak nemuzu dodat foto.... dam vedet treba za tyden ci dva jak se jim dari.... a tak za mesic budu mit ready fotak tak vdyztak pridam i nejaky to foto jestli do ty doby vubec prezijou
takže menší report : rastlinkám sa darí dobre su asi 10(15) cm vysoké,polievam ich výluhom zo žihľavy,taká jedna je pošahaná(divné listy,zlá stavba) no uvidíme čo z toho bude (ako som už povedal ide my o listy...) a btw.... myslíte že môžu byť na masť aj listy so samca ???
Ahojte som s5 takže mám jeden problém asi pred 2 dňami sa mi na tej "staršej" rastlinke objavil problém
takže na prvých 2 lístkoch (už tých zúbkatých) je vidieť ako keby vyschli(nemali vodu) už polka tých listov je hnedá... no vodou to nemôže byť poraďte prosím ...
Taky to mám doma za oknem, zasadil jsem to cca před týdnem ... přes den dokud je světlo to přenáším (jako za tim světlem) :-D no a když už se setmí tak tomu dosvicuju 11w usporkou. Je to hlavně takovej test.
Každopádně přeji v tomto ročním období Winowerům mnoho štěstí :-D
Takže stav mojí kytičky ... Meřim teplotu pod oknem a vždy je tam cca 15-20 stupňu. Pod usporkou zase moc teplo (už přemíšlím jestli ji to nějak neškodí to přenášení) Pořád má jenom klíční listy a zoubkatý se zatím neobjevujov, tohle je moje první ze semena zatím se vždycky jel s klonama tak nevím kdy maj vyjít....
Málo světa! Máš to podle fotek "vyčouhlý" jako prase... + bych ti doporučil nějakej menší ofuk.. PC větrák nebo něco takového, aby se ti zesílil stonek. Určitě hoď nový fotky ;-)