Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No vidim ze tu tvorim monolog.
Takgze po dalsom skumani a citani na Groweru som rozmyslal a urobil (dufam ze uz posledne) dalsie rozhodnutie, ze tu skrinu necham rozdelenu a zhanam teraz odrazove folie atd. a tienidla, doma som narazil na jednu - neviem co to je za kvalitu tak poprosim o radu. Vyzera to ako folia na celne sklo do auta proti teplu... tienidlo si urobim asi vlastnorucne. no ale GOOD sprava je ze uz mi klici prve semiacko , stacilo to dat na radiator a do dna vyslo, ostatne este cakaju na zjavenie .
Svetla uz pravdepodobne budu:
Rast:
3x Polaris 18w - 720Lm - 4100K
Kvet:
2x Kanlux SPIRAL ETU-SS 24W E27/K 2700K, 1450Lm
a 1x Philips tornado 23w 1550Lm a 2700K
No dost sa toho este zmenilo a asi sa este zmeni lebo som zaciatocnik, a hned ako to uz bude 1. krat urobene tak uz to bude jednoduchsie...
No, pestovanie pokracuje, akurat sa mi zacali na novych listkoch robit male dierky. mam pod ziarivkami ofuk takze je tam akurat tak zima, presnejsie cez den 22 a v noci neviem. a zacali sa mi hrozne vytacat za svetlom takze ohyb zadarmo a jednoducho ) .. fotky dodam ale bude to trvat dlho ...
a este jedna vec. Dal som naklicit Soyal queeny ale mam strach lebo to uz je 4 den no a problem je v tom ze ked som ich rozbalil tak boli sede, je to ok alebo to mam dat reklamovat??