Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar , máš to hezky naplánovaný, pokud to chceš rozjet už brzy tak bych viděl problém v přítahu vzduchu z půdy přes zimu.Půjdou ti tam mínusový teploty.
Podle me mas na 1x 600W docela velkej prostor, myslim ze ti to jedno svetlo na tak velkym prostoru neosviti tolik kytek, takze byt tebou bych volil treba 2x 400W a nebo min kytek. podle me bys mohl za dobrych podminek s 600W lampou udelat stejny vynos na 15 i na 25 kytkach.
Však zatim mám jen jednu 600w, ale dokoupim a prdnu tam dvě a bude to rychtyk snad.A přes zimu obložit polystyrenem, aby se drželo teplo a bude.Přemyšlim o co nejlepšim řešeni jestli mam dat min kytek a počkat si nevim zatim nad timdle jsem nepřemyšlel.
Zdravim mam 5 matek a nevim jestli tam hodit 250MH a nebo bude stačit http://www.zarovky-svitidla.cz/zari...-4x18w,149.html toto a osazet to zarivkama z Growshopu.Chci, aby se jim řádně dařilo.Ale jestli to zařivkove osazeni je dostačujcí ? děkuji za všechny odpovědi.
Udělal jsem dřevěnou podlahu a přemyšlim čim ji přikryt protože nechat tam jen tak dřevo asi není nejlepší nápad.Mam tam dát nějakou plastovou folii nejlepe asi černou že ?
Mam menši problemek teď začalo přes noc přituhovat.A v boxu jsem začal mit teploty pod 20C všechny diry jsem utesnil montažní pěnou každá stěna je pokryta polystyrenem.Napada vas něco, čim by to šlo.Nebo šahnout po nějakem termostatu ?Zkušeni mluvte prosím.