Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Maličký update...
políčko č. 3 je už jen poloviční, v zemi dál spokojeně mete BigBud spolu se Sacra Fraskou, Frisian dew je už víc než 14dní venku, dost šíleně mi ho zasáhla plíseň. První "frisian", v uvozovkách proto že nevěřím že to FD byl, byl sklizen 21. září. Druhej, krásně fialovej, při sklizni skoro černej, FD šel pod kudlu 28.
První 3 fotky jsou z 21. září, na všech Frisian dew
políčko č.2 je bláznivý, ale bohužel nemám žádný aktuální fotky, poslední dvě návštěvy byly za tmy a mám telefon bez blesku :/, fotky budou co nejdřív, protože nebulka s NL už do konce nemají daleko...
políčko č.3 - aktuální fotky Sacra frasky a Big budu
na bb se objevila zatím jediná plesnivá palička, sc bez plísně úplně
SC má strašně řídký palice, moc se mi teda nelíbí... navíc se minulej týden vyvrátila tak je svázaná a vypadá na fotkách dost divně a divoce Obě slečny už dostávaj FS a chystaj se pomaloučku na půdu 8-)
první a druhý foto SF a BB pohromadě, nalevo SC napravo BB
třetí foto sf
čtvrtý foto bb