Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak po velke pauze se tu zase ukazuju :-) ..
nakonec jsem az v 70. dnu přepl na kvet(do boxu dal dozrat venecky :-)) ) a dnes je uz 14.den květu :-) vypadaji docela zdrave a uz jdou pekne rychle do obemu..
abych to schrnul: ve 31. dni rustu jsem zastrihl SLH(plag.) a o10 dni dele ostatni rostlinky... VK a Cr se mi povedlo zastrihnout tak,ze maji porad jen jeden hlavni vrcholek :-) FS,SLH,SLH po dvou vrcholkach..
Výška v cm.. :
VK- 74
FS- 78
Cr- 50
SLH(plag.)- 53 a 60
SLH- 56 a 60
na 3 poslednich SLH-guano= velice me guano potesilo,nejen ze se lepe proplachuje,ale jak na barve listu tak i na (teprve zacinajicich) palickach je (myslim i na fotkach) vyrazne videt ze guano je jednička,mnohem vice pryskyrice! uvidime jak pokvetou dal :-))
Původní příspěvek od Michaelko Máš ich veľmi pekné, ale na môj vkus az zbytočne vysoké. Poradil by som ti nižší box a energiu z 600W radšej rozložiť na väčšiu plochu napr 1,2x1,2 m.
Počul som že plagron sú tak trochu chemky a ak ti ide o chuť tak skús nejaké BIO hnojky napr. Biobizz.
Rastliny sa ti krásne rozvetvili. Zastrihával si ich alebo sú také od genetiky?
A čo CO2 tablety. Čo na ne povieš? Tiež rozmýšľam o ich kúpe, ale ešte s tým nemám skúsenosti a chcem vedieť či sa to oplatí.
Dik za info a veľa štastia.
dekuju za pochvalu :-) za 1. box se nezmeni protoze uz bych nemel kam slozit hlavu po praci a za druhy mam rad velky kyti,tyhle jsem prepinal o 10dni dele nez jsem chtel,takze to taky udelalo sve... Plagron uz vyuziji jen na outdoory,mam to Guano a chci vyzkouset BioCanna...vsechny zastrihle,jen VK a Cr se povedlo zastrihnout tak,ze maji porad jen jeden vrcholek,je to vice nahustene na sebe,ale stavbu jinak dodrzely..u ostatnich uz ne tolik tim ze maji 2-4 vrcholy...a CO2 tablety ohodnotit nemuzu,ale vlastne i muzu :-) box je v pokoji kde spim a ja sem hodne pohodlnej,takze kourim a hulim v leze treba jako ted :-DDDDDDDDD vetram neustale tak 16h denne a myslim ze stemi tabletami jim tech 8h co ja spim se zavrenym oknem nevadi,protoze chci mit jistotu dostatku CO2 tak pridavam ty tablety...myslim ze funguje,kolikrat zapomenu vetrat prubezne u brka a je tu dost zaduneno :-D ale to max 1h denne :-))
aaaaaa je tu ukazka ze 35.dne kvetu :-) jsou nadherny a zacinaji specificky vonet,jen u Fruita nevim co je to s temi listy :-/ budu vdecnej za Vase rady :-))
velke zdrzeni ja vim...spatny s pc i telefonem,takze ted doplnim minulou zklizen a zacnu s dalsi :-)
59. uz je masivne videt jak svilusky spolu s nevyvazenou vyzivou udelali masakr......vic snad nemusim ani dodavat,SNAD uz sem se ponaucil :-) vim jake prvky a latky maj obsahovat hnojiva,v hline se to ukaze az za par tydnu a ja tomu vlasne tech par tydnu pomahal :-( spolu se sviluskama snad nejde vyhrat..v tehle fazi uz jsem ani postriky jako neem oil a spruzit nepouzil.
posledni foto z minuleho pris. je Critical ten to odnesl nejmene diky odolnisti a kratke dobe rustu..toto foto je SLH plagron a ta take vydrzela nejvice i presto ze mela nejdelsi dobu zrani.. :-)