Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
9 den 12/12
od včerejšího dne už nakvétá vše krom jedené SH.
Výživu jedu podle předpisu.
PH se snažím držet mezi 5,9-6,1
EC neměřím
teploty 26-28/18-21°C
SS mě fascinuje jak je dominantní roste na husto.
SH se lehce vytahuje ale je to v normě takže good
použil jsem 106 půlměsíčků (kolínek)prostor je opravdu kvalitně využitý ,v průměru na rostlinu je 8 vrchů dosáhl jsem tím FIMem.
Dnes zavěsím GIB extreme 600W na elekr. předřadníku
Konec hlášení
20 12/12 právě končí růst a najíždí květ v plné parádě
super haze mají kolem 120cm! sensi star okolo 80-90cm takže mini rozdíl.
PH 6,1-6,2
Zálivka co dva dny 10l
teplota 27-30°C
vlhkost 60-70%
s kokosem jsem spokojen více jak s hlínou
vše krásně šlape v jednoduchosti je síla
Opravdu čumím jako puk jak to moc vyrostlo + vytáhlo , nemít dvoumetroej box tak mám už spoustu problémů snad se to už úplně zastaví lampu možu ještě o 20cm zvednout a ale to už je strop.
přidávám už i pk13,14 3ml/10l,ph se snažím držet 5,9-6,1
teploty nejsou nejhorší 29-31 kdyby bylo mín bylo by to lepší ale co už
vlhkost 50-70 celkem dost
co se týče SS tak mě neustále překvapuje,krásně kvete a voní známou vůní z dávných dob. tak jsem na to hodně zvědav.
SH bude určitě exotika už ted to má super vůni ted.
Čau ahoj vypadá to dobře,akorát mě trochu desis s tím hlídání ph.Taky sem to dělal,ale pak sem zjistil ze díky ph- se mi to zasoluje a pálí,takže sem zašel pro radu zkušeného growera a ten me vysmál ze sem koksa a ze se na to mám vysrat,kokos jako takový ma pry tendenci srazet Ph sám a jako medium,zkusil jsem to a od té doby mám obrovsky klid spolu s Biobizz.Asi je to diskutabilní,ale chtěl jsem se podělit o zkušenost.zatím cago
Původní příspěvek od BritCare Čau ahoj vypadá to dobře,akorát mě trochu desis s tím hlídání ph.Taky sem to dělal,ale pak sem zjistil ze díky ph- se mi to zasoluje a pálí,takže sem zašel pro radu zkušeného growera a ten me vysmál ze sem koksa a ze se na to mám vysrat,kokos jako takový ma pry tendenci srazet Ph sám a jako medium,zkusil jsem to a od té doby mám obrovsky klid spolu s Biobizz.Asi je to diskutabilní,ale chtěl jsem se podělit o zkušenost.zatím cago
zdarec no nevím zda je to pravda. taky jsem se radil s profi zahradníkama a tvrdili mě že ph hlídat u kokosu je hodně důležité.
držím se rad a nevymýšlím žádné experimenty a zatím jsem neměl takové výsledky jako ted rostlinky jsou krásné zdravé a kvetou jako divé.Ale jinak dík za postřeh...
ahoj takze zalievas obden? a roztok, ktory ti vytecie nechavas pod kvetinacmi, alebo ho vylejes?
inak nadhera... ps> preco je to podla teba lepsie ako v hline jet v kokose?
dakujem za odpovede
Původní příspěvek od BritCare Čau ahoj vypadá to dobře,akorát mě trochu desis s tím hlídání ph.Taky sem to dělal,ale pak sem zjistil ze díky ph- se mi to zasoluje a pálí,takže sem zašel pro radu zkušeného growera a ten me vysmál ze sem koksa a ze se na to mám vysrat,kokos jako takový ma pry tendenci srazet Ph sám a jako medium,zkusil jsem to a od té doby mám obrovsky klid spolu s Biobizz.Asi je to diskutabilní,ale chtěl jsem se podělit o zkušenost.zatím cago
Ahoj.Ake mas PH voddy, ktoru im lejes? Ale ak sii sa o tom presvedcil ze lepsie rastu, tak to neni az tak diskutabilne a ake pouzivas hnojiva?zatim
všechno šlape ...
Výživu obohacuji pk13,14 12ml/10l
asi ještě týden a nasadím ripen.
Kdyby chtěl někdo poradit nebo něco doporučit jak to odjet co nejlpé budu jen rád.