Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Koukam ze vase nazory ohledne prostipavani listku se lisi.Nekdo prostipuje prubezne nekdo az ty posledni 3 tydny.ja jsem to tedy zkusil prostipat uz ted.Venku vzdy po urcite dobe(v kvetu) zacnu prostipavat listky a neprijde mi ze by jim to vadilo.Doma jsem to udelal ve ctvrtek a prijde mi ze se holky trochu zbrzdily.perte to do me potrebuji nejakou kritiku.
malej poznatek z lonského out kříženi -samec medihuany byl silnejší a všem modelům dal více sebe-v boxu se to výrazně projevilo-outdoor na par vyjímek se modely daly rozeznat na prvni pohled hlavne la fruit de fendu a white queen.medihuana venku letos spise zganjověla-na funkci to poznat neni vse je dost silny.
se střiháním lístků jsem si moc nepohrál, ale snad se vám to líbí .podzim byl luxusní,takže na to nebylo moc času a dát to dohromady s fachou to bylo chvílema o nervy.příští kolo bych chtěl zkusit co watty to gramy tak jsem zvědav.....pěstu zdar at to roste.