Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
taky by jsem to nijak neřešil a dělal že o tom nevím a nebo že to taky občas cítím, ale nevím odkud to je nicméně jsem se setkal s hodně kytkama, normálníma, které mají podobný a stejný ,,zápach" . jsem pak chodil kolem jednoho místa a říkal si, že to už není možné...hlavně to nezkoušej odstranit, akorát by jsi pohoršil kytce a nebo to pak kouřil...ať to roste
Původní příspěvek od techem ničím to nestříkej, bude to určitě nějaká chemka, jestli kolem tebe bydlí i sousedi a nejde ti vidět na ty kytky z cesty, tak nikdo nemůže vědět, že to voní od tebe...s tím bych si fakt hlavu nelámal ale já jsem flegmatik...takže to beru z jiného pohledu než ostatní
jojo, kym ti tie kytky nikto nevidi, neres to. tiez mi to troska smrdi na balkone v cinzaku, ale ja som ako kolega techem tejs flegmos . dolezite je hlavne po 11 pivach nevykecat nikomu ze pestujes