Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zial, asi pred troma tyzdnami jednu nemenovanu osobu preplo a znicila 4/6 rastlin... Podarilo sa mi zachranit jedneho skunka a noname. Z noname sa vyklul samec takze je vonku, no a o skunka sa staram ako mozem, aby sa mal dobre .
(vsetky rastliny boli vytrhnute zo zeme s korenom, aj ked som sa snazil ich zachranit ujal sa uz len tento).
trosku preplo a vytrhala vsetky ... 4 som vyhodil nakolko sa uz spatne neujali, noname bol samec ten tiez skoncil... no a taa jedna posledna mi robi radost a raste v pohode ked budem mat moznost uploadnem jej fotku!
po dlhom odmlcani sa a zachranovani (ako som uz spominal - jedna nemenovana osoba /mama/ zrovnala moju balkonovu zahradku so zemou ) toho co sa dalo (jedna rastlinka - AF Power Skunk) som tu opat - s updatom a fotkami!
Rastlinka sa spamaatavala z traumatizujuceho zazitku istu dobu no teraz viem ze som sa nesnazil nadarmo! rastie z nej krasna slecna - zdrava a silna.
pripajam fotky [fotene dnes, zial sa mi uz nechce preratavat kolkaty den to uz je ]