Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Groweři vadí když holkám nesvítím přes noc a tak na 5 minut rozsvítím jen žárovku abych mohl kytky zalít a mrknout na ně?? Protože už je to asi 9 dní co sem přepnul na květ ale zatím nevidím známky preflowers :-( možná je to ještě brzo.. co já vím :-)
Původní příspěvek od aukro503 Groweři vadí když holkám nesvítím přes noc a tak na 5 minut rozsvítím jen žárovku abych mohl kytky zalít a mrknout na ně?? Protože už je to asi 9 dní co sem přepnul na květ ale zatím nevidím známky preflowers :-( možná je to ještě brzo.. co já vím :-)
Ked maju tmu tak im tam nelez, nesviet. Stresujes ich a ztazujes prechod na kvet. Zalievaj to pred zapnutim vybojky, pripadne pocas svetla, kedy mas cas.
Ak si pocas svietenia mimo, prestav casovac tak, aby si sa tam dostal za svetla alebo v najhorsom pripade zalievaj po tme.
Zjednodusene povedane, kedze reaguju na dlzku fotoperiody, a chceme pre ne co najlepsie podmienky, tak im v tom nerob bordel nejako to vymysli aby si na ne kukal pocas svetla
No a kvety pridu, neboj sa, dockas sa (tak im to nestazuj )
Je možný že díky tomu že sem kytky zastřihl protože sem je měl přerostlé a taky díky tomu že když kytky měli tmu tak jsem jim tak na 5 minut rozsvítil obyčejnou žárovku abych je mohl zalít a kouknout na ně.. Tak jestli kytky nechytly stres a udělaly se mi jen samci?? Jinak kytky byly vypěstovány z feminizovaných semínek.. Dejte prosím co nejdřív někdo vědět.. Díky všem..
no napis co to mas za seminka (od jake seedbanky). No normalni to teda neni, ze ti rostou jenom samci. Normalne je u fem seminek nejvetsi problem s hermafrodity, nez se samci ... mas nejake ojeb seminka ...
Semínka jsem dostal od kámoše.. A říkal že jsou to kvalitní feminizovaný semínka a je to skunk kříženej s 31 druhama skunku.. Možný je že to jsou hermáči místo samců.. Pokusím se ještě dnes sem dát nějaké foto at sami vidíte :-) Takže je lepší koupit semínka klasická než feminizovaná nebo jak to je? Díky..
no nejlepsi je si sehnat rizky ... fem seminka nejsou spatne, ale nekdy to holt ma tendence delat hermace a i na regularu se ti muzou zacit delat hermaci (ale neni tam takova pravdepodobnost jako u fem semen).
jak jsem psal .... kup si rizky od provereneho matkare a mas po problemu ...