Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
37.den
zdravím
z každé kytky mi roste 1-2 macaté vrcholovkky,které natáčím a rožním pod kilopáděm,pěkně bobtnaj přidal jsem jim zespoda ventilátor na ofuk ,kterej je namířenej přímo na sodu zespodu a saje čersvej vzduch bočním přívodem do skříně,takže 10palic macatých,5 palic menších,zítra dostanou poslední bloom,takže jim pěkně nandám haha
jinak palice od spodu zastipuju tak aby nakonec šiška byla jeden celek,jedna pálka a už ted ty spodky jsou hodně kvalitní matro,velice ovocná vúně berry,zmaštuje to už ted jak hajzl,paličky neskutečně pokryty krystalkama a parádně tvrdý,rozhodně tento model doporučuju,mějte se
pachovej filtr s ventilátorem jede non stop,když ho vypnu na pár hodin ,cejtím kytky už na chodbě hahaha,nenáročnej model,odolnej proti plísni a palice mi to dělá královský,je to velmi potentní model,mám už připraveny klony na další pěst ,pojedu asi taky 9 kytek ,ale přepnu je na květ maličký ,když to klapne ,dostanou diamantovku a asi rozšířím skřín,dost jsem toho zhulil ,tak doufám,že něco zbyde ,mějte se
palice krásně voní po jahodách,jsou slušně vošitovaný,dal jsem ochutnat narychlo osušenou pálku v jointu týpkovi,kterýmu je 40 a to máslo se válel celej večer někde v parku po zemi jak z toho byl v prdeli;-),pálky jsou rozvěšený ve vydezinfikovaný a vyklizený skříni se zaplým odtahem,počítám tak 7 dní se budou sušit,podle počasí venku.
čus,3 paličky jsem spálil ,potom jsem je začal ohýbat a nasvicovat z boku ,aby byly macatý,protože kdybych na ně svítil jen shora tak by určo byly chudší,měj se