Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nebál bych se toho je předpěstit v těch kelímkách.... jak budou trochu schopný tak do země.... jsem to tak udělal a žádnej problém.... kdyžtak mrkni jak malý jsem je přesazoval .... ta kytka o tom ani nevěděla ...
Hele az si nieco nastudujes o autoflower odrodach tak potom rad druhym ... ked sa oberas o vynost ty je to tvoja vec tak neoberaj aj ostatnych ! a hlavne novacikov ktory sa ucia oni potrebuju rady na urovni profesionala tod vsio
to killer69:zdar kolego jak si přišel na to že Pongo neví nic o automatech???když si otevřu jeho thread tak mi nepříde že o tom nic neví!!!pouze radil kolegovi jak to dělal on ale nikde neni napsáno že to tak má udělat...takže nechápu tvojí reakci???
Lidičky místo toho hádání jste mi spíš mohli poradit jestli mám semínka zasadit před nebo po bouřce..ale i tak, díky za každou radu, pokud si nějaký rady protiřečej, vyberu si tu, která se zdá mě.. A hádat se můžete i přes PMko.
Takže.. Semínka jsem zasadil, zalil a přiklopil PET lahví..Na pár míst jsem nasypal trochu Vanishe a ted jenom čekat jestli se všechny chytí..
Ale abych se přiznal, větší strach mám z jednoho chlápka, kterej na mě divně zíral když jsem vylejzal z těch křovin..Doufám že tam nepůjde, protože bydlí kousek od toho místa..Snad si myslí, že jsem tam byl na WC
Zdarec kolego jen malá rada:ten Vanish si schovej na potom až budou kytky větší a nebudou jim stačit petky,ale pořád bude šance že je slimaci vožerou...ted je tam na prd protože neznam slimáka kterej prokouše plast a hlavně si zasíráš půdu chemkou...jinak to vypadá dobře,ale příště vem semena a dej je rovnou do země protože při přenášení a usazování semen mužeš poškodit klíček a máš prd...
Dneska jsem se dostal na políčko a docela se mi ulevilo, že PETky zůstali tam, kde měli Samozřejmě tam bylo plno mrtvol slimáků a šneků, což bylo celkem nechutný ale lepší než kdyby mi to sežrali..
1 Syrup zmizel a zbyl po něm jenom kousek lístku, asi si na něm pochutnal nějakej brouk..
Ostatní 2 Syrupy povyrostli o malinkej kousek, ale držej se..
Polar Light se taky drží a povyrostl..
Automazar a Autoblueberry mám doma na ,,jednotce intenzivní péče,, , protože Mazaru se zlomil klíček, a zbyli tam jenom lístky, pochybuju, že se chytne..Blueberry teprve ted začala klíčit, ale semínko bylo vyplavené úplně někde mimo..