Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Namy91 - jo, tvoja kyti mi pripomina toho mojeho "quasimoda"...myslim ze hlavne faktory, preco to mne zmutilo boli 3:
1. stres s fotoperiodou - z kvetu spat na rast
2. hrozna poda - il, malo zivin, pravdepodobne blbe PH ?
3. malo svetla
...zaujmalo by ma, ci to bolo aj u teba podobne, alebo sa pod to podpisuje iba nejaky z tychto faktorov
chuta - to uz je ine zradlo, to je fakt mutant, a nie "mutant"
"Make the most of the Indian hemp seed, and sow it everywhere! " George Washington
Let it flow, let it grow...
no za 1. som to 3-krat presadzal D , za 2. je to asi v 0,75 litrovom kyblyku, za 3. ani neviem co je to zac, ci je to vobec sativa alebo indica... a malo to rozne svetelne obdobia, raz dlho tma, a raz dlho svetlo ... nevadi, budu male a tie uz dufam nepokaslem
jo, tak to je asi jasny favorit ta fotoperioda - ako som pisal na zaciatku, kytka bola hodena na zakorenenie a predpest pod lampu, na ktorej som nemal spinacie hodiny, iba manual, a tak niekedy slo svetlo 3 dni nonstop, inokedy dva dni nic atd...
"Make the most of the Indian hemp seed, and sow it everywhere! " George Washington
to sa clovek az cuduje, kolko stresov ta burina vydrzi, ze? ...a akurat idem od kytky, a mozem slobodne prehlasit, ze to bude killer model ....kvitne tak 3 tyzdne, a uz teraz ma na sebe tolko priskyrice, ze take nadherne biele a velke kapicky som este nevidel
Jo, ja som mal trocha viac stastia - zacal som ju poriadne hnojit este zaciatkom juna, takze mala dost casu spamatat sa, a slusne narast....pamatam sa, ked som ju prisiel pozriet po 3 tyzdnoch od prveho zahnojenia, skoro som z noh padol - dovtedy to bolo iba take kostiatko, divne listy, vobec sa nevetvila - prosto mutant a zrazu tam stala vysoka rozvetvena kytka so zdravimi listami, a asi 2x hrubsou stonkou....typujem ze za tie 3 tyzdne stihla zvacsit svoju biomasu tak 4x A teraz je z nej celkom slusne monstrum, prikladam fotku, kde je zachytena jedna z dvoch hlavnych vetvi (na zaciatku bola raz zastipnuta) - vsetky vyhonky vyrasili prirodzene, bez pomoci, a su rovnako velke ako centralna palica - to je nieco co som este nevidel...toto rozhodne nieje rastlina typu "vanocni kerik" to je skor typ "stolova hora" ....este rozmyslam, ze na buduci rok skusim tiez zopar rastlin schvalne hentak vystesovat, a zopar z toho isteho modelu/matky necham rast prirodzene, a vysledok potom zrovnam, mozno z toho bude celkom uspesna pestitelska technika
very nice ... potom fot, nech vidime ze ako sa ti dari som zvedavy kolko bude gecok a ako bue chutit (ak ti to neukradnu alebo nezozeru lesne zvery) ... a aky substrat si na to miesto cinu vysypal? lebo tez chcem takto nadivoko, ale neviem z coho mi vyrastie taketo nieco .....tiez prihodim foto ako sa mojej dari
no lesne zvery su asi v cajku - chodia mi tam po fleku srny aj diviaky, ale nikdy som nenasiel ani list ukusnuty, asi vedia ze to bude killer akurat mi teraz po kytke lezu tie male lesne pavuky a pradu siete, ale tie su celkom neskodne ci to niekto neukradne, to je uz ina, nieje to ziadne top secret miesto, ale normalny clovek by tam neliezol - co vsak prave neplati pre corku...tak uvidime no a k tej zemi - asi 4 litre obyc. substratu s dobrym Ph (6-6.5) do absolutne nevyzivnej, tvrdej ilovitej pody (hold, severne slovensko) - proste riadny punk jedine, co ju drzi pri zivote je kvalitne hnojivo na pokojove rastliny a la baumax, a teraz plagron terra bloom teraz jej zacali dost zltnut velke listy, ale to je vec uplne prirodzena, takze no stress a este dalsia vec, co som zabudol vcera spomenut - spodne vetve boli opelene pelom z kamaratovho outdoor mixu od sensi (pravdepodobne guerillas gusto), takze budu aj nejake semienka na buducu sezonu - je to moj prvy pokus o krizenie 2 odrod, tak uvidime, co z toho vznikne
a ak sa tento flek osvedci, tak buducu sezonu mam naplanovane, ze sem naveziem vela kvalitnej zeminy + plus poklady z konika , namiesam to, a zasadim tak v polke juna aspon 10ks autoflowerov, a necham ich rast uplne na divoko bez dozoru, a pridem na vizitu az na sklizen
hehehe, to by bolo, ale nebojis sa ze to udusi ina burina? ja som zo ziliny a tiez mam vyhliadnute jedno nezaujimave zamorene burinove miesto, ale hned ak zlezu snehy tak sadim a mooozno stihnem 2 urody ked to radne zahnojim... a nevies ci sa da rastlina tak prehnojit ze jej nasledovnicka bude mat viac pryskyrice? lebo ak hej tak ju prehnojim tak, ze az skape ale buducorocny grow bude husty
no sy tymi snehmi bacha, treba si davat bacha na nocne prizemne mrazy....rataj tak s druhou polkou aprila (aspon tento rok tomu tak bolo )...to s tym hnojenim - pochybujem ze prehnojovanie bude mat vplyv na tvorbu pryskyrice ci uz momentalnej, alebo buducej generacie - imho pryskyrica funguje ako prirodzena ochrana, a urcity stres ako napr. vela UV (kanabinoidy absorbuju UV), alebo lamanie/okusavanie kytky (zhulena srnka si rozmysli, ci aj nabuduce bude drapat tu podivne vonajucu kytku - brat s nadsazkou! ) moze zvysit jej tvorbu, ale pri prehnojeni to asi nema zmysel - skor by som povedal, ze kytka bude mat dusu na jazyku, a pokial nebude opelena, tak zhermi a vyprodukuje semienka, aby zachovala rod to by som racej hnojil normalne, a uzil si riadne tie 4 gramy, co z nej bude teraz
a burina - no neviem, je to mozne, ale konope je tiez v podstate plevel, aj ked tie AF nevyrastu az tak brutalne, lebo sa prepnu na kvet, a po troch mesiacoch ich moze prerast humbuk - ale to uz pridem ja, zachranca s noznicami v ruke uvidime...
ze zhulena srnka.. ale je to pravda... no dobre, necham ju zit aspon sa bude dat hulit, lebo z takej chemie by mi kvety z hlavy rastli a bol by to kentus inak hned ako som ju zacal hnojit tak naboptnala riadne .
nabuduci rok spravim experiment - jednu kyticku budem od zaciatku zivota do konca hnojit iba hnojivom na kvet a budem jej robit take podmienky a uvidime jako sa zmeni oproti normalne pestovanej rastlinke... pri tolkych semienkach co budem mat to nebude problem jednu obetovat