Exceptional
Stálý Člen
|
citace: |
Původní příspěvek od PurePCE
Priestess
Děkuji za radu. začal jsem to hnojit po týdnu znovu. Uvidím co to udělá. Přikládám pár fotek z 05.07.2011. Já vím, že záštip a pletivo,jojá a půlměsíce a jiný podobný vychytávky jsou fajn ale už jsem to zjavne propásl takže to nechám dojít. Je to první pokus takže příště to udelám "snad" líp. Je mi jen divný, že vůbec nevoní... Né žeby nevoněli to voní když si k nim čuchnu, ale třeba mi to v baráku není vůbec cítit. může to něco znamenat ? Třeba když vypnu odsávání tak ani po hoďke nic. nemám ani filtr. no snad jsem něco neposra...l a bude to v pohode. Fotky nic moc. Nejsem fotograf
Příště jsem přemýšlel jakou odrůdku si vyzkouším a hodně hodně přemyšlím nad Amnesiou Haze od Royal Queens nakolik bude box větší co se týče výšky a vím, že po 2 letech strávených v Nizozemí jsem si to nemohl vynachválit. Chtěl bych jen vědet, jestli s tím někdo má skušenosti a jestli je to nároční na grow. |
Hnojil bych od začátku do konce. Maximálně občas propláchnout enzymama. 1-2 týdny před sklizní nasadit Final Solution už bez hnojiv. Jestli to nesmrdí a nemáš pacháč, tak můžeš bejt jedině rád :-D Každá genetika voní jinak, některá nemusí tolik smrdět.
|