Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Končím 1 grow ( 400W ) a potřebuju seriózne poradit
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
PurePCE
Nový Člen

Karma uživatele PurePCE - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Tahle jediná mi zežloutla. Asi ji něco chybí. Podívám se co to může být. Ale zato je nejtvrdší. :-)

Old Post 07-07-2011 v 12:17 PM
PurePCE je offline   Profil uživatele PurePCE   Find more posts by PurePCE   Foto galerie člena PurePCE   Click here to Send PurePCE a Private Message   Add PurePCE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PurePCE
Nový Člen

Příspěvek č. 18

Dle mě asi nejhezčí... má pronikavou vůni. Teším se

Old Post 07-07-2011 v 12:19 PM
PurePCE je offline   Profil uživatele PurePCE   Find more posts by PurePCE   Foto galerie člena PurePCE   Click here to Send PurePCE a Private Message   Add PurePCE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PurePCE
Nový Člen

Příspěvek č. 19

A další... pohled na celek.

Old Post 07-07-2011 v 12:21 PM
PurePCE
Nový Člen

Příspěvek č. 20

Detail...like it

Old Post 07-07-2011 v 12:23 PM
PurePCE
Nový Člen

Příspěvek č. 21

Und noch eine.. meine schatzi :-)

Old Post 07-07-2011 v 12:33 PM
PurePCE
Nový Člen

Příspěvek č. 22

Třeba tahle mě štve protože je tak řídká...

Old Post 07-07-2011 v 12:34 PM
PurePCE
Nový Člen

Příspěvek č. 23

A poslední foto pro dnešek... Dík lidi za rady. Konečne normální forum kde se lidi baví o věcech důležitých... Dík všem za vše. Growu trikrát hip hip :-)

Old Post 07-07-2011 v 12:36 PM
Exceptional
Stálý Člen

Karma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

citace:
Původní příspěvek od PurePCE
Priestess

Děkuji za radu. začal jsem to hnojit po týdnu znovu. Uvidím co to udělá. Přikládám pár fotek z 05.07.2011. Já vím, že záštip a pletivo,jojá a půlměsíce a jiný podobný vychytávky jsou fajn ale už jsem to zjavne propásl takže to nechám dojít. Je to první pokus takže příště to udelám "snad" líp. Je mi jen divný, že vůbec nevoní... Né žeby nevoněli to voní když si k nim čuchnu, ale třeba mi to v baráku není vůbec cítit. může to něco znamenat ? Třeba když vypnu odsávání tak ani po hoďke nic. nemám ani filtr. no snad jsem něco neposra...l a bude to v pohode. Fotky nic moc. Nejsem fotograf

Příště jsem přemýšlel jakou odrůdku si vyzkouším a hodně hodně přemyšlím nad Amnesiou Haze od Royal Queens nakolik bude box větší co se týče výšky a vím, že po 2 letech strávených v Nizozemí jsem si to nemohl vynachválit. Chtěl bych jen vědet, jestli s tím někdo má skušenosti a jestli je to nároční na grow.

Hnojil bych od začátku do konce. Maximálně občas propláchnout enzymama. 1-2 týdny před sklizní nasadit Final Solution už bez hnojiv. Jestli to nesmrdí a nemáš pacháč, tak můžeš bejt jedině rád :-D Každá genetika voní jinak, některá nemusí tolik smrdět.

Old Post 13-07-2011 v 22:04 PM
Exceptional je offline   Profil uživatele Exceptional   Find more posts by Exceptional   Foto galerie člena Exceptional   Click here to Send Exceptional a Private Message   Add Exceptional to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:38 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás