Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
lenze ja som uz .. stim ... insekticidom zalial (bojim s ked to zalejem alga bloom-om ci to nebude preliate a ci im to skor neublizi ako pomoze ) pretoze substrat je este vlhky
Ahoj,
Plagron Alga bloom je organické hnojivo, jestli se nepletu.. Myslím, že i na etiketě je napsáno, že po naředění se musí okamžitě spotřebovat (ale tím si nejsem jistý)
Každopádně jestli ho naředíš a necháš stát tak si myslím, že v lepším připadě se ti jen usadí dole, ale spíš bych se bál toho, že to začne hnít... Sám s tím zkušenost nemám já to vždycky hned nalil do květináče...
V tvém případě bych možná zkusil nějaké hnojivo které je vhodné do hydra-minerální, ale stejně se ti asi bude usazovat asi by jsi ještě musel nějak vyřešit míchání roztoku, třeba vzduchovacím čerpadýlkem.
Toť můj názor..
Jo a proti těm smutnicím příště zkus parazitickou hlístici Steinernema feltiae - proti larvám smutnic. Je to lepší než chemie.
Ale to jsem napsal pozdě, nejsem si jistý jestli ten insekticid ty hlístice nepozabíjí taky. Kdyby ti ten jed nezabral, tak to propláchni a určitě to zkus, snad to likviduje i jiné brebery v hlíně.. A nestojí to zas tolik.
Původní příspěvek od Myšpulín Jo a proti těm smutnicím příště zkus parazitickou hlístici Steinernema feltiae - proti larvám smutnic. Je to lepší než chemie.
Ale to jsem napsal pozdě, nejsem si jistý jestli ten insekticid ty hlístice nepozabíjí taky. Kdyby ti ten jed nezabral, tak to propláchni a určitě to zkus, snad to likviduje i jiné brebery v hlíně.. A nestojí to zas tolik.
Stojí to dvě kila myslim, zkusil jsem to a stejně tam ty mrchy furt byly mám pocit že www.biocont.cz
Rozmyslal som ze to nebudem komplikovat , zalejem ich hnojkou pre odchodom a potom budu dostavat len cistu vodu .
Pretoze ako tu pisal " Myšpulín " je to organicke hnojivo a 2 tyzdne (cca10-12 dni) je dlha doba mohlo bi sa to zacat kazit .
A hnojivo na hydro bi bolo fajn ale tiez bi boli stym spojene komplikacie a na tych par rastliniek myslim ze zbitocne