Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Můj první Outdoor_2011
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
rastapasta
Nový Člen

Karma uživatele rastapasta - 91% PěstitelskáKarma uživatele rastapasta - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Tak Black jack šel včera do většího květníku. 12l květináč už mu byl malý. Jinak po prvním postříku omitem se na něm svilušky už neukázaly. A teď si jenom lebedí. =)

I love u, MJ

Old Post 25-07-2011 v 14:30 PM
rastapasta je offline   Profil uživatele rastapasta   Find more posts by rastapasta   Foto galerie člena rastapasta   Click here to Send rastapasta a Private Message   Add rastapasta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rastapasta
Nový Člen

Karma uživatele rastapasta - 91% PěstitelskáKarma uživatele rastapasta - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Zdravím growers. Dnes jsem byl stříkat políčko tak jsem holky zrovna vyfotil. Počasí už mě pěkně s*re pořád prší a tak je postřík nejspíš už dávno spláchnutý, tak doufám že aspoň trochu svůj účel splnil...Z white rusa dnes bylo otrháno hafo napadených listů, snad to holka brzo rozdýchá.

1) SAD
2) noname
3) White rus
4) makro-noname
5) makro

I love u, MJ

Old Post 26-07-2011 v 21:45 PM
rastapasta je offline   Profil uživatele rastapasta   Find more posts by rastapasta   Foto galerie člena rastapasta   Click here to Send rastapasta a Private Message   Add rastapasta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rastapasta
Nový Člen

Příspěvek č. 19

Po delší odmlce Vás opět zdravím a posílám fotky Black jacka, frčí si květ už skoro pátý týden a jde mu to skvěle.
sMějte se

I love u, MJ

Old Post 19-09-2011 v 13:38 PM
rastapasta
Nový Člen

Příspěvek č. 20

Hello growers.
Tak jsem se konečně dokopal sem dokopat nějaké fotky ze sklizně toho Jacka. Sklízel jsem asi před 14ti dny. Zatím jsem to nevážil, takže netuším kolik toho je...Každopádně spokojenost je veliká, zhuluje už po pár prdech. Nájezd stavů přichází do 5ti minut. A trvá přes 2 hodiny. Chuť je nasládlá po nějakém tropickém ovoci. A ta žravka po dojezdech mmmm škoda slov. Jdu sníst ledničku
mějte se. Mír

I love u, MJ

Old Post 19-10-2011 v 20:02 PM
rastapasta
Nový Člen

Příspěvek č. 21

Ještě nějaký bonus

Cukr
Cukr
Vánoční stromek

pic

I love u, MJ

Old Post 19-10-2011 v 20:08 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:47 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
01-04-2021 - Komorní outdoor 2018 - 2 odpovědí
17-08-2016 - První slibný outdoor 2016 - 35 odpovědí
01-10-2016 - Kubákův OUTDOOR 2016 - 26 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás