Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Abych nezahálel, tak přinášim nějakej ten malej up. Po tejdnu vydařenýho pozdně letního počasí se na políčku udály příjemné změny... Holky pěkně kynou - zatim nejlíp vypadaj SAGE a Danny Boy. Shark tvoří něco jako květy, ale nějak pomalu přestávam věřit tomu, že bych si ho letos zahulil z vlastní sklizně :-D
Kytky na políčku jsou zhruba tak o 2 - 3 tejdny napřed oproti záhonku, takže myslim, že jestli to všechno nezplesniví, bude to na záhonku jen tak tak...
Včera sem ještě přidal všem krasavicim trochu slepičáku, páč všem kytkám dost žloutnou listy - teda na muj vkus se mi to zdá až moc. Došel totiž Fish mix a hnojim už jen Bloomem, slepičáku sem jen tak špricnul.
Na druhou stranu mi to přijde ale taky trochu divný, protože do substrátu sem přidal dost rohoviny, která by dusík měla uvolňovat postupně a kytky nejsou žádný monstra na to, aby jejich potřeby nepokrylo množství, který sem do substrátu při sadbě přidal.
1) Vlevo DB, vpravo Cheese
2) Pole a náš vořech
3) DB a vořeší hlava
4) Palička SAGE
5)Detail zvlhlý paličky SAGE.... z toho by jeden taky vlhnul :-D
Jinak SAGE neskutečně voní lesníma jahodama... Nemůžu si pomoct, ale tenhle model je opravdu jahoda hadr....
A protože se mi moje kytky líběj, tak se kouknem ještě na další obrázky, který strejda pořídil :-D
1) Palička Cheese - ještě ani pořádně nevypadá jako květ a už se barví do fialova...
2) DB´s bud
3) GWS - na něm je fakt hovno
4) TNRxICE z lesa, kterou jsem včera sklidil... Paldy listnatý jak hajzel, ale lepí solidně. Usušíme, zahulíme a uvidíme, co s ní bude dál... :-D Při nejhoršim padne na hash nebo se z ní něco ukuchtí... Letos máme jiný koně...
tak víkend byl vcelku podařenej... Mam takovej pocit, že až přijdu příště, tak už bude sklizeno... Bohužel ne mnou...Navíc mi bylo na cestě zcizeno moje intergalaktické přemisťovadlo... A to zhruba tak 50 metrů přímo ode mě...
Než sem pohnojil kytky, kdosi jej naložil do auta a fouknul do picze.... Slyšel sem jen bouchnout dveře... :-D
Neudělalo mě to šťastným....
Budu naivně doufat...
Ale musim říct, že to začínalo vypadat solidně...
Tady ještě GWS, zatim vůbec nepřekvapil...
A muj HIGHWAY - DESTROYER
Kdybyste na muj H-D kdokoli narazil někde na cestách v bazáčích nebo kdekoliv jinde, dejte vědět... Tipuju, že už bude dávno za hranicema...
Tohle bude bolet...
W for Wormdeta...
O víkend plánuju další návštěvu placu... Doufám, že ne poslední, i když pravděpodobnost vybílenýho pole je opravdu vyšší, než velmi vysoká. Pořád naivně doufám, že kytky na fleku budou...
Tak dneska sem byl na fleku... Nějak sem prostě tušil, že nikdo do toho roští mezi šípky, ostružiny a všemožnej žahavej a trnitej bordel nepoleze... Už když jsem se blížil, cejtil sem, jak si kytky krásně voněj na metry daleko... A byly a stále jsou na místě :P Oddych jsem si teda solidně. I když mě dost sere, že mi nějakej zasranej zkurvysyn lohnul bike fakt pár metrů od fleku, dneska sem měl vyloženě radost a mam takovej pocit, že ještě větší radost budu mít tak za 3 tejdny, až přijde harvest-time
Pořídil jsem nějaký fotky, snažil se o makro, ale nejsem prostě fotograf. I když myslim si, je na co koukat. No posuďte sami...
1) Cheese - tahle kytka mě začíná překvapovat. Podle toho, co předvedla za posledních 14 dní začínam váhat, jestli to neni náhodou Critical Mass (byl mezi řezama), kterej by měl bejt znatelnej svym výnosem. Kdyby někdo měl zkušenosti s těmahle strainama a pomoh mi rozeznat o co go, budu jedině rád. Cukruje výborně, vůně je taková napůl skunk, napůl takovej prapodivnej neurčitej smrad. Ale krásně se barví s přicházejícim podzimem.
A jedeme dál.... Danny Boy vypadá taky moc pěkně... Řek bych, že je tahle kytka dost náročná na živiny, protože listy žloutnou a opadávaj dost rychle. Jelikož už nemam hnojivo a nechci kytkám nic prát, nechávam je napospas, ať se zaříděj samy. Možná by se v tuhle chvíli hidol Grow od Biobizu, ale letos už to necham bejt, sem moudřejší na příští rok....
1) 2x DB, vpravo vzadu vykukuje GWS
2) Jeho palička 8-)
3) Pro porovnání.... Doufám, že tu lahev do sklizně předežene
Další střela je SAGE. Ta je volepená až hanba... Jak už sem psal, jedna z kytek nádherně voní lesníma jahodama... Nebo plodama... :-D To je jedno, každopádně mam pocit, že to bude velmi solidní kouř...
A nakonec ještě GWS... Ten je zatim největšim zklamánim.... Sice kvete, ale bude potřebovat ještě dobrej měsíc na to, aby se z něj dalo něco sklidit. Nejslíp vypadá kytka ze záhonu, ta je ale s květem ještě minimálně o tejden pomalejší.
Koukněte na ty tři kriply...
1) Tenhle záhonovej žralok je skoro nejobjemější kytka, co mam... Bohužel na ní zatim skoro nic neni...
2) Minipálka záhonovýho žraloka
3) Žralok z pole... Tahle kytka je ze všech nejmenší, je to takovej zakrslej pokroucenej zmrdek :-D Je mi tak ke kolenum... Paličky jsou sice orosený, ale zatraceně malý...
Takže po tejdnu přinášim další up. Od posledně se toho už nic moc výrazně nezměnilo, kyne už akorát GWS. Na SAGE sem objevil miniaturní ložisko plísně, který sem hned zlikvidoval (otrhal, usušil a vyhulil :-D ). Kytky lepí až hnus
Další návštěva je naplánovaná na příští víkend, budu sklízet DB, bude mít přesně 50 dní květu, což je dle pána matkáře optimum.
SAGE by měla kvést 60 dní, ale myslim, že pude dolu taky příští tejden nejen proto, že se na ní objevila maličko plíseň, ale počasí už má stát za vyližprdel a už teď vypadá hodně libově. Sice jí bude scházet zhruba 10 dní, ale lepší to už letos asi nebude.
GWS bych chtěl nechat ještě aspoň 2, pokud možno, tak 3 tejdny... Nevim, co by se muselo stát, aby tenhle model dohnal ostatní kytky... Pálky, ač taky celkem hezky posypaný, sou pořád maličký a řídký...
No a Cheese, s tim nevim, čekam, že by moh taky ještě trochu nakynout. Uvidim, jaká bude situace příští tejden, nechci předbíhat. Ale zasloužil by taky ještě aspoň tejden slunka
Tak nějaký fotky... Snažil sem se zas o nějaký to makro, páč zblízka to vypadá fakt dobře :-P
1) Cheese - tenhle sejrovej pán, resp. paní bude zřejmě výnosová No.:1 vzhledem k ostatním kytkám. Moc pěkně posukrovaná, chtělo by to ještě trochu nakynout. Listy nestříham, přirozenej opad je docela intenzivní, nechávam tomu volnej průběh
2) Makro Cheese... Jsem zvědavej na chuť, má zajímavý zbarvení...
Pak tu mám ke shlídnutí ještě DB a nějaký fotky SAGE.
1) Jeden z vrcholů DB - v záři podzimního slunka
2) Makro DB
3) SAGE zvrchu
4) SAGE zblízka
5) A závěrečnej pohled na nekompletní políčko, zleva: GWS, Cheese (a jeho rakety :-D ), 2x DB a v popředí na pravý straně SAGE
Jinak na záhoně ještě smrdí jeden DB, kterej je oproti těmhle křovištnim DB´s zhruba dvakrát, možná třikrát objemější a větší, ovšem nakvet asi o 14 dní pozdějc. Stejně tak je na to i GWS, bohužel i s květem. Až to bude stát za foto, dovalim.
Takže v neděli sem byl kosit. Padly obě Sage a oba dva Danny Boy. Nechal jsem na poli ještě Cheese a dva GWS.
Sage jsem zřejmě sklidil brzo, matkář mi řikal 60 dní květu, já byl na květu tak cca 50 dní, možná ani ne. Ale počasí stálo posledních pár dní pěkně za vyližprdel, tak sem to radši seknul. Zdálo se mi, že v týhle kose a vlhku stejně už moc na objemu neudělá, uvidíme, jakej bude účinek.
Danny Boy byl na květu cca 45 dní z optimálních padesáti. Vypadal už pěkně a za poslední tejden těch přízemních mrazů pěkně zfialověl.
Protože sem pospíchal, fotky se mi moc nepovedly. Na pole se dostanu zas o víkendu, podle situace půjde (nebo nepůjde) dolu Cheese, ten už by měl bejt tak akorát. GWS ještě minimálně 2-3 tejdny, spíš 3. Za poslední tejden ale pěkně popojely 2 žraloci z pole. Už jsem dokonce i koštoval záštipek. Účinek dobrej, ale sušit trávu narychlo v troubě je fakt píčovina...