Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Můj 1. Grow - 600 W - 9x BigBud XXL
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
Mac
Stálý Člen

Karma uživatele Mac - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mac - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mac - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mac - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

ty analogove hodiny to jedno 600kilo udrži jak nic i bez stykače a digitalni i dvě )

Old Post 20-06-2011 v 19:34 PM
Mac je offline   Profil uživatele Mac   Find more posts by Mac   Foto galerie člena Mac   Click here to Send Mac a Private Message   Add Mac to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 18

Tak dnes jsem kytky přemístil do 11l květníků. Jednu kytku se mi ale povedlo zlomit, tak jsem jí celkem dost zasypal hlínou.. Má šanci na přežití?

Old Post 20-06-2011 v 20:22 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BloodyBeer
Stálý Člen

Karma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

citace:
Původní příspěvek od perconti
Tak dnes jsem kytky přemístil do 11l květníků. Jednu kytku se mi ale povedlo zlomit, tak jsem jí celkem dost zasypal hlínou.. Má šanci na přežití?

Zdarec

No pekne to mas

jinak k tem kvetinacum - myslim si, ze jsi to mel asi nejdrive dat do mensich, aby se nejdrive rozrostly a udelaly poradny korenovy bal a az potom to sadit do tak velkych kvetinacu. Mozna by se to dalo jeste presadit, ale hlavne opatrne at neprijdou k dalsimu urazu.

Zlomeninu by to melo ustat - mozna se trochu sekne v rustu ...

125W CFL Mandala, SSH
125W CFL, 150HPS. Sensi Mix, Cole Train
Gumby Hash
Bloodyho Bezúdržbový Pěst

Vsechny cisla SoftSecretsCZ volne k stahnuti:http://www.softsecrets.nl/?id=150&title=Issues

I fall in love to LST but scotland is my only love.

Karma je děvka, není hezké přát ostatním něco nepěkného.

Old Post 20-06-2011 v 21:54 PM
BloodyBeer je offline   Profil uživatele BloodyBeer   Find more posts by BloodyBeer   Foto galerie člena BloodyBeer   Click here to Send BloodyBeer a Private Message   Add BloodyBeer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
letec
Stálý Člen

Karma uživatele letec - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Reakce na vsechny s hodinama :
Ne, nemam vysokou vataz, mam 600W elektronicky predradnik. Chyba urcite nebyla nikde na strane elektrifikace ale to ze ten kolik se mechanicky posouva po ozubenym kolecku. To se mi dycky nejak posralo. A kdyz jsem k nim prisel, znova je jako zrusil z casovace na trvale svitici a pak znova zapl na casovac, tak bezeli spravne. Ale nebudu kazdy den kontrolovat jeslti se to nejak nepreplo nebo nezacalo ignorovat ty packy co to zapinaj a vypinaj. Nebyla to zadna cina, ale mozna jsem mel smulu na kusy( 2 ze dvou ). Prijde mi ze to ovlivnuje i poloha toho casovace. Jestli ho mas primo v zasuvce na stene nebo v prodluzce na zemi ve vodorovne poloze(muj pripad).

Ale evidentne je to vzacna zkusenost, kdyz se ozvalo tolik lidi ze je spokojeno. Ale ja jsem s tim digitalnim velmi spokojen a mam spatnou zkusenost s tema mechanickyma, tak jsem to proste hodil do placu.

At to roste

Milujte se a pěstujte

Old Post 20-06-2011 v 23:30 PM
letec je offline   Profil uživatele letec   Find more posts by letec   Foto galerie člena letec   Click here to Send letec a Private Message   Add letec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 21

citace:
Původní příspěvek od BloodyBeer

Zdarec

No pekne to mas

jinak k tem kvetinacum - myslim si, ze jsi to mel asi nejdrive dat do mensich, aby se nejdrive rozrostly a udelaly poradny korenovy bal a az potom to sadit do tak velkych kvetinacu. Mozna by se to dalo jeste presadit, ale hlavne opatrne at neprijdou k dalsimu urazu.

Zlomeninu by to melo ustat - mozna se trochu sekne v rustu ...

Tak jsem dnes jel koupit 1l květníky a rychle jsem je přesadil. Snad to pro ně nebude moc veliký šok. Rovnou jsem je zalil plagronem roots (na kořenový růst).

Old Post 21-06-2011 v 10:52 AM
Host
Host

Příspěvek č. 22

Ahoj kolegové,

protože je počasí takový, jaký je a sluníčka minimum,.. no spíš žádné, rád bych kytky přemístil do skříně. Nevím ale, jestli to není moc brzy.

Co si o tom myslíte?

Jinak proběhly menší úpravy boxu. Přibyla diamantová fólie. Vyhodil jsem box na ventilátor, jelikož mi přišlo, že je k ničemu. Místo toho jsem koupil odhlučněné potrubí sonoair. Už přidávám do zálivky hnojivo na kořeny a PH upravené na 6,2.

Naposledy upravil 04-07-2011 v 08:03 AM

Old Post 03-07-2011 v 20:53 PM
Host
Host

Příspěvek č. 23

3. den 18/6

Vlhkost kolísavá 50 - 80%

Teplota pri světle 28° a ve tmě 26-27°

Zalévám každý den 1 l pro všechny, přidávám do něho 2,5 ml Pl. Terra Grow, po 1 ml Enzymes a Roots. PH zálivky 6,2 - 6,5

Lampu mám 110 cm vysoko

Old Post 08-07-2011 v 21:35 PM
mysak
Stálý Člen

Karma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

citace:
Původní příspěvek od Vo1um3
mam troje analog. a taky super)) hele kdyz mas digitalni a vypadne proud tak se ti smazou vsechny nastaveny casy nb to ma nejakou baterku?

ma no (nevim jestli uz nekdo neodpovidal)

Old Post 08-07-2011 v 22:33 PM
mysak je offline   Profil uživatele mysak   Find more posts by mysak   Foto galerie člena mysak   Click here to Send mysak a Private Message   Add mysak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aryan
Stálý Člen

Karma uživatele Aryan - 41% PěstitelskáKarma uživatele Aryan - 41% PěstitelskáKarma uživatele Aryan - 41% PěstitelskáKarma uživatele Aryan - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Ahoj,

se zalivkou opatrne. Hlinu bys mel nechat proschnout, nez jim doprejes dalsi. Tim dennim zalivanim riskujes preliti no. Dal bych se zatim vykaslal na enzymy - pro takhle maly kytky, navic v cistym substratu, jsou imo zbytecny. Nicemu samo nevadej, ale zasoleny to jeste urcite mit nebudes no

Neuvazovals i o naky podmisce? Mival jsme to v boxu podobne jako ty, ale dost mi sralo, jakej bordel dela na podlaze protekla voda z kvetinacku - zvlast, kdyz tam mas jeste zvlhcovac ,,,, Da se vyrobit z nopovy folie, nebo kdyz je clovek linej (jako ja), tak koupit http://www.growmarket.cz/katalog/melke-nadrze - jinde jsme je bohuzel nenasel, ergo vyssi cena :x

kdo jsi bez miny, hoď kamenem

Old Post 09-07-2011 v 08:08 AM
Aryan je offline   Profil uživatele Aryan   Find more posts by Aryan   Foto galerie člena Aryan   Click here to Send Aryan a Private Message   Add Aryan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 26

citace:
Původní příspěvek od Aryan
Ahoj,

se zalivkou opatrne. Hlinu bys mel nechat proschnout, nez jim doprejes dalsi. Tim dennim zalivanim riskujes preliti no. Dal bych se zatim vykaslal na enzymy - pro takhle maly kytky, navic v cistym substratu, jsou imo zbytecny. Nicemu samo nevadej, ale zasoleny to jeste urcite mit nebudes no

Neuvazovals i o naky podmisce? Mival jsme to v boxu podobne jako ty, ale dost mi sralo, jakej bordel dela na podlaze protekla voda z kvetinacku - zvlast, kdyz tam mas jeste zvlhcovac ,,,, Da se vyrobit z nopovy folie, nebo kdyz je clovek linej (jako ja), tak koupit http://www.growmarket.cz/katalog/melke-nadrze - jinde jsme je bohuzel nenasel, ergo vyssi cena :x

Ahoj,

já dávám každý den 1 l pro všech 9 kytek, takže než je znovu zalévám, mají už sucho. Enzymy příště vynechám, řídil jsem se podle návodu, viz. foto. Jinak kromě Enzymů se mam řídit podle návodu?
O podmisce jsem uvažoval, ale jeden člověk mi ji vymluvil, že prý je zbytečná. Zatim se přebytek vody odpařuje, tak to nehrotim.

Old Post 10-07-2011 v 09:05 AM
Host
Host

Příspěvek č. 27

8. a 9. den 18/6

Přesazeno do 11 l květináčů.

Lampa snížena - 80 cm nad vršky.

Nevíte někdo, co jsou ty žluto-hnedé fleky? Dle mě to je spálené od kapek, když stříkám na stěny.

Old Post 14-07-2011 v 17:58 PM
mysak
Stálý Člen

Karma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

mm vypada ze jim zacina neco schazet-přelom... mozna se mi to zda, je to mozna odraz ..ale žilkovani listu je tmavsi než tan list samotny

Old Post 14-07-2011 v 19:21 PM
mysak je offline   Profil uživatele mysak   Find more posts by mysak   Foto galerie člena mysak   Click here to Send mysak a Private Message   Add mysak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BloodyBeer
Stálý Člen

Karma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

citace:
Původní příspěvek od mysak
mm vypada ze jim zacina neco schazet-přelom... mozna se mi to zda, je to mozna odraz ..ale žilkovani listu je tmavsi než tan list samotny

Zdarec

Spise bych rekl, ze to mas prehnojene. Klidne to hnoj v hline jednou za tyden na rustu, jakmile kytky zacnou od spoku zloutnou tak muzes i vicekrat ...

125W CFL Mandala, SSH
Gumby Hash

Vsechny cisla SoftSecretsCZ volne k stahnuti:http://www.softsecrets.nl/?id=150&title=Issues

Old Post 14-07-2011 v 19:31 PM
BloodyBeer je offline   Profil uživatele BloodyBeer   Find more posts by BloodyBeer   Foto galerie člena BloodyBeer   Click here to Send BloodyBeer a Private Message   Add BloodyBeer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mysak
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

mmm jsem myslel ze to bude Horcik

Old Post 14-07-2011 v 21:01 PM
BloodyBeer
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

citace:
Původní příspěvek od mysak
mmm jsem myslel ze to bude Horcik

no kdyby tomu chybel horcik, tak nedojde k nekroze (ty bile fleky na listech) , ale list jakoby ztrati barvu (cely zezloutne), pritom ale zilkovani zustane zmave. Tohle je spise spalene

125W CFL Mandala, SSH
Gumby Hash

Old Post 14-07-2011 v 21:17 PM
BritCare
Stálý Člen

Karma uživatele BritCare - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

bud je to spalene od hnojiv a nebo mi tohle delali svilusky,podivej se zespod na listy jestli tam nemas dalnice

Old Post 15-07-2011 v 13:50 PM
BritCare je offline   Profil uživatele BritCare   Find more posts by BritCare   Foto galerie člena BritCare   Click here to Send BritCare a Private Message   Add BritCare to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:59 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
27-06-2020 - 1st grow cocos 600w 12x Big Bud - 43 odpovědí
02-04-2020 - 1st grow cocos 600w 12x Big Bud - 0 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás