Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od perconti Tak dnes jsem kytky přemístil do 11l květníků. Jednu kytku se mi ale povedlo zlomit, tak jsem jí celkem dost zasypal hlínou.. Má šanci na přežití?
Zdarec
No pekne to mas
jinak k tem kvetinacum - myslim si, ze jsi to mel asi nejdrive dat do mensich, aby se nejdrive rozrostly a udelaly poradny korenovy bal a az potom to sadit do tak velkych kvetinacu. Mozna by se to dalo jeste presadit, ale hlavne opatrne at neprijdou k dalsimu urazu.
Zlomeninu by to melo ustat - mozna se trochu sekne v rustu ...
Reakce na vsechny s hodinama :
Ne, nemam vysokou vataz, mam 600W elektronicky predradnik. Chyba urcite nebyla nikde na strane elektrifikace ale to ze ten kolik se mechanicky posouva po ozubenym kolecku. To se mi dycky nejak posralo. A kdyz jsem k nim prisel, znova je jako zrusil z casovace na trvale svitici a pak znova zapl na casovac, tak bezeli spravne. Ale nebudu kazdy den kontrolovat jeslti se to nejak nepreplo nebo nezacalo ignorovat ty packy co to zapinaj a vypinaj. Nebyla to zadna cina, ale mozna jsem mel smulu na kusy( 2 ze dvou ). Prijde mi ze to ovlivnuje i poloha toho casovace. Jestli ho mas primo v zasuvce na stene nebo v prodluzce na zemi ve vodorovne poloze(muj pripad).
Ale evidentne je to vzacna zkusenost, kdyz se ozvalo tolik lidi ze je spokojeno. Ale ja jsem s tim digitalnim velmi spokojen a mam spatnou zkusenost s tema mechanickyma, tak jsem to proste hodil do placu.
jinak k tem kvetinacum - myslim si, ze jsi to mel asi nejdrive dat do mensich, aby se nejdrive rozrostly a udelaly poradny korenovy bal a az potom to sadit do tak velkych kvetinacu. Mozna by se to dalo jeste presadit, ale hlavne opatrne at neprijdou k dalsimu urazu.
Zlomeninu by to melo ustat - mozna se trochu sekne v rustu ...
Tak jsem dnes jel koupit 1l květníky a rychle jsem je přesadil. Snad to pro ně nebude moc veliký šok. Rovnou jsem je zalil plagronem roots (na kořenový růst).
protože je počasí takový, jaký je a sluníčka minimum,.. no spíš žádné, rád bych kytky přemístil do skříně. Nevím ale, jestli to není moc brzy.
Co si o tom myslíte?
Jinak proběhly menší úpravy boxu. Přibyla diamantová fólie. Vyhodil jsem box na ventilátor, jelikož mi přišlo, že je k ničemu. Místo toho jsem koupil odhlučněné potrubí sonoair. Už přidávám do zálivky hnojivo na kořeny a PH upravené na 6,2.
Původní příspěvek od Vo1um3 mam troje analog. a taky super)) hele kdyz mas digitalni a vypadne proud tak se ti smazou vsechny nastaveny casy nb to ma nejakou baterku?
se zalivkou opatrne. Hlinu bys mel nechat proschnout, nez jim doprejes dalsi. Tim dennim zalivanim riskujes preliti no. Dal bych se zatim vykaslal na enzymy - pro takhle maly kytky, navic v cistym substratu, jsou imo zbytecny. Nicemu samo nevadej, ale zasoleny to jeste urcite mit nebudes no
Neuvazovals i o naky podmisce? Mival jsme to v boxu podobne jako ty, ale dost mi sralo, jakej bordel dela na podlaze protekla voda z kvetinacku - zvlast, kdyz tam mas jeste zvlhcovac ,,,, Da se vyrobit z nopovy folie, nebo kdyz je clovek linej (jako ja), tak koupit http://www.growmarket.cz/katalog/melke-nadrze - jinde jsme je bohuzel nenasel, ergo vyssi cena :x
se zalivkou opatrne. Hlinu bys mel nechat proschnout, nez jim doprejes dalsi. Tim dennim zalivanim riskujes preliti no. Dal bych se zatim vykaslal na enzymy - pro takhle maly kytky, navic v cistym substratu, jsou imo zbytecny. Nicemu samo nevadej, ale zasoleny to jeste urcite mit nebudes no
Neuvazovals i o naky podmisce? Mival jsme to v boxu podobne jako ty, ale dost mi sralo, jakej bordel dela na podlaze protekla voda z kvetinacku - zvlast, kdyz tam mas jeste zvlhcovac ,,,, Da se vyrobit z nopovy folie, nebo kdyz je clovek linej (jako ja), tak koupit http://www.growmarket.cz/katalog/melke-nadrze - jinde jsme je bohuzel nenasel, ergo vyssi cena :x
Ahoj,
já dávám každý den 1 l pro všech 9 kytek, takže než je znovu zalévám, mají už sucho. Enzymy příště vynechám, řídil jsem se podle návodu, viz. foto. Jinak kromě Enzymů se mam řídit podle návodu?
O podmisce jsem uvažoval, ale jeden člověk mi ji vymluvil, že prý je zbytečná. Zatim se přebytek vody odpařuje, tak to nehrotim.
Původní příspěvek od mysak mm vypada ze jim zacina neco schazet-přelom... mozna se mi to zda, je to mozna odraz ..ale žilkovani listu je tmavsi než tan list samotny
Zdarec
Spise bych rekl, ze to mas prehnojene. Klidne to hnoj v hline jednou za tyden na rustu, jakmile kytky zacnou od spoku zloutnou tak muzes i vicekrat ...
Původní příspěvek od mysak mmm jsem myslel ze to bude Horcik
no kdyby tomu chybel horcik, tak nedojde k nekroze (ty bile fleky na listech) , ale list jakoby ztrati barvu (cely zezloutne), pritom ale zilkovani zustane zmave. Tohle je spise spalene