Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a toto asi maja naj rastlinka ktora sa mi barz paci uvydime co sa znej vyvinie skoda ze som nemal wecie diery,,,ale ona pojde aj dalej do prirodnej hliny a kedze budem hnojit tak by mohlo byt OK
A co sa tyka poliewania kazdow zaliewkow ide aj terra Grow a raz tyzdenne dawam aj Alga Grow...a s tym terra zaliewam kazdy druhy
den lebo to je hned suche to tak akurat ..idem kuknut co ti piestis
tento rok idem druhy krat mam to kusok slabsie ale ako ty. tento rok som zase sadil ze po 3-4 rastlinky a az tak sa to nevetvi..
Dakedy zalozim thread..
Ja som siel minule cisto biobizz grow a bloom.. z toho growu sa tam dalo liat vazne dost husto teraz mi dosli zasobi tak som kupil krystalon a normalne mi vyrastli male lisky s bielim ppraškom na listoch .. ale farba dobra chut svieza ..
ja som z kristalonom zacinal po prvykrat a to aj ked som mal indoor ,,,,ale teraz ked vydiim ze co robia fakt kwalitne hnojiwa a hlawne bio organicke alebo biomineralne tak to je pecka nikdy uz nebudem setrit na takych veciak ako je substrat a hnojiwa ...a tiez by som rastkliny nesadil blizko seba to sa len taha do vysky a prd z toho.idem pozriet na twoje
ako podla mna pre wlastne potesenie a hulenie ti to uplne staci ...a na buduci tok si do toho trosku zainvestuj ...vzkop s krampacom normalne asi 5jam s objemom tak 30litrov ,,a 5 seeds Holand Hope samozrejme oni su taka odroda na nase podnebie nesu welke ale kosate a budes zawodow na dlhsie budes z toho este weciu radost..ale mas to pekne aj tak
FeSTer wed ono ked si to objednas z netu tak Plagron Alga Grow pol litre nieje az take drahe 12euro aj s postovnym sak to sa da ne? a to ti staci uplne w pohode...aj
toto som cchel moj kamos ma presne to isteco aj ja ale on ma aj wiac lowa taze inwestowal do substratu od plagronu a to je fakt pecka je to rozdiel nenormalny ako sa ttie rastlinz w tom rastu ja uz na dasi rok nespravym taku chybu a inwestujem...aj ked hnojiva mi dost pomahaju este ze tak