Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dle mého úsudku nemůžu říct, který z modelů je nejlepší. Každý z nich je dostatečně silný. I chuťově jsou na tom dobře všechny.
Výnosově u mě byla jednička Ed Rosenthal. Po zástřihu se rozvětvil jako chobotnice a jelikož má sativoidní listy, měla dostatek světla i v nižších patrech. V průměru udělala asi 40 g na kytku.
Nejméně výnosný byl u mě Pepr, ale to pravděpodobně mou chybou, byl společně s Apollo 11, který byl na výnos taky lehce pod normu, v 6,5L květináčích a zalíval jsem je společně s 11L, tím pádem byly dřív vyschlé.
Nejhezčí šišule při kose měl SmBog a Ed Rosenthal.
Nejlepší konzistenci po usušení má také Ed Rosenthal, šišky má dobře prorostlé a málo listnaté.