Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
příště minimálně rw kostky...do týdne nemáš co řešit. musíš jim uděla správné klima-já na ně svítím 75w žárovkou-a mezi prckama a světlem mám igelit...sem tam porosit a vyměnit vzduch...vznikne krásné pařeniště a to přesně chtějí.
Čau.. Chci se zeptat ohledně skříně kterou sem si udělal ve sklepě.. Jaký důvod je aby skřín byla uzavřena? Že bych nechal skřín otevřenou ohledně vzduchu a teploty.. Díky všem za rady..
Původní příspěvek od aukro503 Čau.. Chci se zeptat ohledně skříně kterou sem si udělal ve sklepě.. Jaký důvod je aby skřín byla uzavřena? Že bych nechal skřín otevřenou ohledně vzduchu a teploty.. Díky všem za rady..
Z duvodu spravne a nezbytne cirkulace vzduchu a zamezeni zbytecneho unikani svetla.
zatím svítím úsporkou 125w blue na růst a pak na květ mam dilema jestli mam koupit úsporku elektrox 250w na květ za 2000kč nebo sodikovku vyslo by to na stejne peníze se všim ale nevim jestli bycch to uchladil ve skříni .
zdravím mám dotaz ještě chci koupit 250w sodík na květ za deset dní na to mám začít svítit a nevim jak daleko to mam dát od vrcholku abych to nedal moc daleko a nezačlo to růst moc do víšky sem se díval na foru a nekde je 20cm a zase jinde že 50cm tak tetkom nevím.Děkuji za odpověď :-)