Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Sluncem slazené, nocí kořeněné- OUT 2011
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Párek! Brkosaj
Nový Člen

Karma uživatele Párek! Brkosaj - 89% PěstitelskáKarma uživatele Párek! Brkosaj - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Čus, eště mě napadlo, že by někoho zajímala jedna informace. Na konci prázdnin jsem byl ve střední Asii v Kyrgystánu a velkou radost a též mi dost vypalilo hlavu, když sem zjistil, že tam roste konopí volně v přírodě, normálně jako plevel u silnic, v horách a téměř na každý zahrádce cannabis ruderalis http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=10549 fakt mě potěšilo to tam vidět. Škoda, že takle neroste všude aj u nás.

Old Post 05-09-2011 v 19:21 PM
Párek! Brkosaj je offline   Profil uživatele Párek! Brkosaj   Find more posts by Párek! Brkosaj   Foto galerie člena Párek! Brkosaj   Click here to Send Párek! Brkosaj a Private Message   Add Párek! Brkosaj to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Párek! Brkosaj
Nový Člen

Karma uživatele Párek! Brkosaj - 89% PěstitelskáKarma uživatele Párek! Brkosaj - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Čus, mám tady jednu fotku GPčka, které bude co nevidět k sklizni, jen sem vůl páč sem vyfotil pouze palici a ne celý stonek. Takže pro představu, je to kytička cca. 61cm vysoká s pouze 4mi větvemi, ale fakt krasavice jako každá jiná myslim, že je vidět v předchozím příspěvku.

1) Passion# x G13mtf, fotka tušim z neděle

Old Post 13-09-2011 v 21:05 PM
Párek! Brkosaj je offline   Profil uživatele Párek! Brkosaj   Find more posts by Párek! Brkosaj   Foto galerie člena Párek! Brkosaj   Click here to Send Párek! Brkosaj a Private Message   Add Párek! Brkosaj to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Párek! Brkosaj
Nový Člen

Příspěvek č. 19

Zdravim všechny, GPčka pomalu dozrávájí a ta malinká bude dnes v noci sklizena. U AKček se toho moc něděje, jen jim hodně žloutnou listy a na dozrání potřebují eště dost času. Chronici též maj do sklizně času jako husa hlasu.
Pár fotek at se máte čím kochat
1) GP ke sklizni
2) Hlavní palice velkého GPčka
3) .. ploštice na palici
4) Vršek jednoho Chronika
5) V popředí AK-47 v pozadí Chronici a mezi nimi můj věrný spolupěstitel

Jo a sorry za kvalitu fotek. Je to focený jen mobilem.
Tak se mějte všichni krásně a přeji vám povedenou sklizeň. Jah bless!

Old Post 17-09-2011 v 19:31 PM
Párek! Brkosaj
Nový Člen

Příspěvek č. 20

Čus,
takže už byla sklizena i druhá kytka Passion1xg13mtf, useušena a též ochutnána. Při hulení dým trochu škrábe v krku a zdálo se mi, že má modrou barvu, jinak po chuti dobrý. Meditační stav, spíše na vytuhnutí doma než na nějaký divočiny, chill trvá velmi dlouho.
Na dvou či třech kytkám sem objevil plíseň tak snad sem se jí už zbavil. U AKček se mi nelíbí barva listů, zeleno-žlutý s fialovejma okrajema. Ale kámoš to ma na svých akačkách stejný tak to asi nebude nic neobvyklího.
Abyste viděli jak to vypadá na svahu zde jsou fotky.

1) AK-47
2) a jeho palice
3) Palice na chroniku, jak je vidět byla ní plíseň, proto je tak trochu necelá
4) další AK-47
5) a jeho palice

Old Post 04-10-2011 v 19:56 PM
Časlove
Stálý Člen

Karma uživatele Časlove - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Zdárec!
Hele ty žlutý listy budou z toho, že ted bylo dlouho sucho, tudíž nedostatek vody v kombinaci s nedostatkem dusíku a ta fialová bude díky chladnějším ránům!
My když měli kytky na tomhle místě, tak to vypadalo hodně podobně!

Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.

Mr.DámTo

Old Post 04-10-2011 v 20:48 PM
Časlove je offline   Profil uživatele Časlove   Find more posts by Časlove   Foto galerie člena Časlove   Click here to Send Časlove a Private Message   Add Časlove to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Párek! Brkosaj
Nový Člen

Příspěvek č. 22

Čus,
přes ty vedra sem zalejval každej den a stejně to nestačilo , na pytel je, že v takovymdle svahu ta voda hned stěče a vypaří se. Každopádně dík za radu.
zatim čus

Old Post 05-10-2011 v 20:30 PM
Párek! Brkosaj
Nový Člen

Příspěvek č. 23

Zdravim všechny,
tak jsem sklidil zbylé co na svahu rostlo.
Chroniky a dvě AK-47 tušim 15.10. a 17.10. třetí z AKček. Dnes mám už usušeno a též stestováno.
Chronici se moc nezdařili. Bude to tím, že jsou zkřížený s nečím co se jmenuje Hashspice- seminka co jsem dostal od seedbanky zdarma k obědnávce (loni jsem to všecko vyházel, páč to nebylo k ničemu). Každopádně zkusit sem je musel(chroniky mam na mysly). No chutí nic moc a nevírazné aroma, učinky však nejsou špatné.
AK-47 mě popravdě malinko zkalamali, respektive já hodně zkalmal je. Nepečoval jsem o ně jak si zasloužili a těd toho lituju. Výnos jakš takš ujde, však aroma se trochu ztrácí. Na vlastní plíce zatím málo vyzkoušeno, ale chutná trochu jako jehličí či Stará myslivecká, prostě hodně pryskyřičná chuť. No vlasně docela se povedli
A fotky:1) menší AKčko
2) jeho palička
3) dvě Ak v díře
4),5) a jejich paličky(asi je to 2x stejná co?)

Old Post 28-10-2011 v 18:33 PM
Párek! Brkosaj
Nový Člen

Příspěvek č. 24

JO abych nezapoměl, vodní nádrž sem po 2 měsícich zrušil, jelikoš byla dost nedokonale vytvořená a nezadržovala vodu natolik abych jí mohl využívat. Vodu (dešťovku) jsem nosil v báglu v petkách.

Abych to shrnul, na svahu se mi pěstovalo suprově, měl sem tam fakt hodně slunka a nikdo svah nenašel ,akorát z vodou to nebylo uplně idealní... S odrudama jsem též spokojen. A s výsledkem jak by smet.
Jsem fakt vděčnej zato jak se letošek zadařil, díky všem za Karmy a za příznivý počasí letos a tak, mějte se všicky krásně. Sportu zdar a pěstování zvláště. Zatim čus a Jah bless! Párek

Old Post 31-10-2011 v 20:08 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:38 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás