Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
diky za komenty. tak vcera opet dano do parniku. vykonejsi usporka - 28 stupnu.cyklus 20/4. jeste jsem se chtel zeptat, zda mohu pouzit hesi na rust a parkrat ho dat postrikem na list? mam i root complex. co je lepsi? na klony bez korenu?
no tak ja jsem napriklad nedavno dal par klonu do sadbovaček s obyč řízkovací hlínou ze zahadnictví dal to rovnou ven na stinné místo, nechal to tam i přes noc a úspěšnost 100%
já tam vždycky šupnu 75W žárovku-udělá pařeniště jak má. jinak na růst vůbec nic nedávej, max něco na podporu kořenového balu. ale já osobně nedávám vůbec nic a úspěšnost 100%. jde hlavne o tu co největší vlhkost a teplotu. a světlo jsem jel 24 hodin každý den a do týdne nemám co řešit tak good luck
uz se zadarilo konecne. Asi to byla kombinace vicero faktoru:
teplota
vlhkost
prosly stimulax
tlaceni na pilu
a jen jedna kontaktni cast u klonu (jeden rez)
Do 14 dnu 98% uspech
Zdravím, chtěl bych se podělit o menší problémek a to, že mně jaksi nejdou kořenit řízky. Řízky dávám buď do vody a do mini skleníčku či pod sáček do polostínu nebo do kostky. Ale tady nastává problém, že nestačí zakořenit a už začnou kvést či za nějakou dobu uhynou. Poradíte prosím?
Význam věcí neleží ve věcech samotných, ale v našem přístupu k nim
Původní příspěvek od GrayPepa Jinak předpokládám, že označení 20/4 zn.: 20hod. světlo, 4 hod.tma, že? Nj, ale když nemám světlo, tak to mám zakořenit jak?
Koupit svetlo Stačí 2x18W trubice. Pokud to budeš kořenit ted za oknem je to bez šance.
Já jsem si tedy myslel, že když kytka začne kvést, tak je prakticky v konečné fázi svého života ... Takže, nemám ten květ stříhat a ona mně udělá výhonky, zekterých pak bude růst dál?
Význam věcí neleží ve věcech samotných, ale v našem přístupu k nim
Prostě se zase přepne, je to dvoudomá kytka, to znamená, že potřebuje ke květu změnu periody, když zase bude velká perioda, začne zase růst a postupně omezí květensktví