Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo s pivkem sem to taky slysel. No ja jsem zatim zkusil takovy hradby z PET flasek. Narezal jsem z nich kolecka, jeden okraj jsem nastrihal kolem dokola tak centak a pul do hloubky a tyhle trasne jsem pak naohybal cik cak jeden nahoru jeden dolu. Vzniknul takovej ostnac kterej snad slimejsi neprelezou teda zatim ho neprelezli ale neni to zaruceny takze by bylo nejlepsi kdyby to nekdo zkusil taky a pak dal vedet jak mu to pomohlo. Treba je to na houby ale kdyz se to nevozkousi tak se nemuzou delat zavery.
Jo a nezapomente tyhle hradby dat kolem kytek jinak to nepomaha
Slimáci jsou hrozný svině ale je fakt že na ně docela dobře funguje nehašený vápno. Akorát když zaprší tak je hned pryč a musí se to hned zase obsipat.
no ja teda nevim ja pouzivam wanisch slug pelets ale nabidka takovichto produktu je sirsi podivej se na www.agrokop.cz myslim ze tam najdes spoustu veci ktery by se ti mohli hodit pri pestovani cehokoli
ja sem letos vyzkousel ty serezane a nastrihane pet lahve jak popsal el-basha a fungujou na 100% vsude kolem slimaci ale kytky naprosto bez ujmy doufam
kamos pouziva Vanish taky 100% uspesnost dokonce lokalni vyhubeni slimaku, nevyhodou je ze sou ty granulky modre
Na slimáci jedině Vanish Slug Pellets. Balení 200 g za cenu kolem 100 Kč. K sehnání je v supermarketech jako je OBI, Bauhaus atd. v sekci zahrada. Mam to vyzkoušený.
no jasneeeee ze je sol dobra
aj ja to robim, po tom ako mi zozrali 2 rastlinky. neni to hroza, ale je mi ich luto
sol je podla mna dobra!!! tie srnky som nevidel nikde.
Mam zasadene styri kvietky a vcera som si vsimol,ze po nich liezli slimaky.Nevyzera to,zeby im nejak extra chutili,ale aj tak ma to prinutilo uvazovat o nejakej ochrane a napadlo ma,co tak okrutit stonku pri spodku chumacom sklennej vaty-myslim si,ze by to malo zabrat -alebo nie?