Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Posílám dalších pár fotek Bohužel jsem se dnes dověděl, že Tiewarp letos nebude, protože se chystají nové sáčky. Tak ještě narychlo vyhledat nějaký vhodný outdoor
1. a 2. Syrup ( to zelené pozadí nic moc, uznávám )
3. Skunk
4. Durban Poison (i ten poslední už leze)
5. Nedávno přesazené rostliny
Polovina dekády + matkárna ve skleníku (2012) http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=63753&perpage=16&pagenumber=1
Po nějaké době jsem se konečně odhodlal nafotit pár obrázků.
Autoflowery plánuji sklízet cca za týden, abych to aspoň stihl ochutnat než odjedu.(ono toho vlastně asi víc než na ochutnávku nebude)
Poslední hnojivo dostaly ve středu, teď už je proplachuji vodou a doufám že se mi dostane do rukou i ten ripen pane XY
Jinak ostatním kytkám se daří konečné skóre je 30 ks ze semínek a zatím jediný řízek AMS bohužel stále čekám na bubble gum, jak se říká: kdo si počká....
Kytka kvůli které se tady svedla debata byl nakonec kluk a už po něm... RIP
Fotky:
1. a 2. je Syrup, když přihlédnu v k problémům jaké byly, nakonec pěkná kytka
3. Pár kytek je tam Skunk, Sweet Tooth x Skunk, NYCD x Skunk atd....
4. Tohle mi udělal jeden ze skunků (dutch passion) větví se hezky, doufám že to bude holka
5. Hlídač takhle se tam vyvaluje téměř denně
Polovina dekády + matkárna ve skleníku (2012) http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=63753&perpage=16&pagenumber=1
Čest vubec nevim jak se to jmenuje ale někde v ty cestičce je červík, stačí ho jehlou vyďoubnout nebo odstranit poškozený listy. Ale je dobrý dát to pryč ze kleníku jednou se mi to dost rozlezlo
tak ať to roste...
Včera jsme byli s kamarádem vysadit 7 kytek na políčka, jsou to dvě místa:
1. NYCD x Skunk, Timewarp x S.A.G.E., Top Tao
2. Skunk1 F2 (2 kusy), Skunk1 (DP), NYCD x Skunk
Druhé políčko má velmi velkou kapacitu a proto na něj přijdou ještě následující děvčata: TW x SAGE, Top Tao 2x, a poslední NYCD x Skunk
Pokud půjde vše podle plánu, ke kamarádovi dojde na zahradu: G13xSkunk X Skunk, Skunk (DP), SweetTooth x Skunk
A u mě doma zůstanou pouze tři řezy: AMS (GHS), Kanabia special, BubbleGum bohužel to zatím není scela jisté, jestli budou rodiče ochotni se starat dva měsíce o mé krasavice
A toto je na delší dobu můj poslední příspěvěk. Odlétám léto strávit prací v zahraničí.
O mou galerii bude (doufám postaráno) a přinejmenším o kytičky Mám domluvený záskok, takže fotky a komenty budou vkládány mým jménem ale ne mnou :-)
Očekávání, že můj zástupce bude vkládat fotky mým jménem, bylo trochu přehnané a proto se pokusím zacelit tuhle ránu.... Aspoň trochu:-)
Konečně opět doma! ! ! Léto strávené v Holandsku bylo plné zážitků a nových zkušeností...
A teď k tomu co tady máme, bohužel se mnoho jmenovek ztratilo a nápisy se smyly. I tak je tu několik kytek u kterých jsme si na 100% jistí názvem.
Letos těch míst je více než předešlé roky: Prvé dvě jsou přírodní a další dvě domácí (zahrada u kamaráda a náš skleník u mě doma)
První místo v přírodě
Zde byly vysazeny tři rostliny (viz. příspěvek výše), jedna nepřežila (Top Tao) a zbylé dvě zůstaly: NYCDxSkunk1, a můj vlastní kříženec S.A.G.E. x Timewarp - tohle je největší kytka jakou jsme kdy měli a už kvete (cca 2 - 3 týdny), na rozdíl od druhé jmenované.
1. Palička sage x Timewarp
2. to stejné jako dfoto č.1
3. Moje maličkost, více vzadu NYCD x Skunk a v popředí nakvetlé větve sage x Timewarp ( kytka má výšku přes 2,5 metru hrubým odhadem)
4. NYCDxSkunk
Při další návštěvě pořídím i fotky celé druhé kytky.