Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mam hadici od cerpadla ktera de do tvrde hadice ktera ma v sobe diry a z tech to de rozvodkama 9 kapilar strednich ne ty nejtenci ke kytkam. Bohuzel ventil uz mam neni to tenhle ale je kovovy mozna i lepsi(kulovy otocny) a kdyz ho dam na minimum tak to nasplicha toho pul litra za minutu . Nevim jestli treba nesnizit jeste prutok hadice u cerpadla nebo tak
Jinak kapilary sou vsehcny stejne dlouhy praveze, vsechny maji 1 metr
pouzij prutokovej regulator, sou to takov maly mezicleny ktery se davaj mezi kapilaru a velkou trubku a ty regulatory delaj to, ze omezujou prutok na urcity litry/minutu a delaj to vsechny stejne... maji je u klecky
aaah covece tj moc zajimavy - totiz pouzij jsem ty tlakove ventily taky od klecky tyhle: http://www.klecka.cz/growshop/Zavla...-CNL-1-atm.html
ale zase jsem to musel sundat proste pred to zas neprotlacil vodu zadnou (uz jsem taky zkusol kdeco)
Původní příspěvek od petr aaah covece tj moc zajimavy - totiz pouzij jsem ty tlakove ventily taky od klecky tyhle: http://www.klecka.cz/growshop/Zavla...-CNL-1-atm.html
ale zase jsem to musel sundat proste pred to zas neprotlacil vodu zadnou (uz jsem taky zkusol kdeco)
A to bude asi problém cituji: otevře přívod závlahy přesně po dosažení tlaku 1 atm ale ty to potřebuješ omezit. A tento ventil Ti zajistí to, že to nejprve natlakuješ na 1 atmosféru a pak teprve začne pouštět vodu. Kdežto ten omezovač pouští vodu stále, ale nikdy né víc než do prútoku 4l/h.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
aha no ja sem pochopil jak pise bezdechu ze by to fungovalo jesi ja neco nestrcim jenom do hadice aby tam protykalo min vody no snad to zabere jeste si musim poradit s tim pro kazda tece jinak - pouzivam ata clean + nezdalo se mi ze to je zaliskany kamenem na to musim jeste prijit
tak presne takhle to mam akorat ventila mam kovovy a cerpadlo nacerpa za minutu pul litra do kazde kapilary, zdaji se me ty kytky pak trochu utopeny a maji nedostatek kysliku a nejak se jim nedari
tu cirkulaci moc nechapu jak to dostanu zpatky do sudu kdyz je vys jak odvod vody z truhliku?
Původní příspěvek od petr tak presne takhle to mam akorat ventila mam kovovy a cerpadlo nacerpa za minutu pul litra do kazde kapilary, zdaji se me ty kytky pak trochu utopeny a maji nedostatek kysliku a nejak se jim nedari
tu cirkulaci moc nechapu jak to dostanu zpatky do sudu kdyz je vys jak odvod vody z truhliku?
No a když s tím ventilem zkoušíš otáčet průtok se reguluje, ale zase ti to nevalí ze všech kapilar? Postavit drip není žádná veda, zkus tady o tom najít pár threadů a uvidíš sám.
No a že to máš v sudu sem nevedel, počítal sem s klasikou: kalfas pod konstrukcí na které jsou položeny libra truhle.
Oběti komunismu 1948 - 1989:
- 205 486 odsouzeno
- 248 popraveno
- 4 500 zemřelo ve věznicích
- 327 zahynulo na hranicích
- 170 938 občanů emigrovalo
Zdarec,tady mate spinacky na jednu sekundu,mam je prave tez na drip,jsou plne dostacujici http://eshop.farmapython.cz/spinaci...ptile-pro-timer
PS.:sem je taky dlouho shanel,abych nemusel kupovat za 2000,-a vic nejaky regulatory