Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A white shark po60ti dnech, je už fakt zakrnelej, tentokrat sem ho pěstil naposledy, vynos už bude nic moc a kvalita asi taky, ale pohled je to fajnovej
Chtěl jsem Ti to pochválit, protoze Ty fotky jsou hodně dobrý a to co je na nich... to je peckovni! Jo a shanim ňáky dobrý seeds, muzu nabidnou Shiva Skunk, nebo Afghan Skunk, tak dej kdyžtak vědět. Zdarec
Jo mimo jiný K+
S úsměvem jde všechno líp ... a proto ... Let´s have a joint!
Jo vevejko maš pravdu, moc se s tim nemazlim, sem trochu hektik, tak sem ty fotky seru jednu za druhou, možná bych mel zpomalit.
Je to pod400w sodium osram plantastar. kytičky byly v mixu z: kokosoveho substratu, rašeliny, netopíří guano a perlit. fakt super kombinace a prodavaj to už namychany.
Jo a vynos ješte nevim kolik bude, ale mel sem 7kytiček, jednu sem už zpracoval a mela nááádhernejch42g, myslim, ře i ostatní budou stejny, jenom žralok ma25g, ale to je taky slušny................ no řekl bych že to bude cca200g, ale to se nedozvim, protože hulim a hulim a nevážim.
jo a za chvilku budu mit fotečky usušeny urody, tak je pošlu a dik vam za k+ ste opravdu štedry
tak sem se snažil jak to šlo, ale fotky sprcháče mi nevyšli, navíc mam fotak s mikro objektivem a ten mi nedovoli zabrat širokej záber, tak te snad přesvedči zaber na sprcháč+umyvadlo