Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hoj Growers
Hadzem sem nejake foto ako to ide v tomto mokrom pocasi....
Celkom pekne sa to po strihu chytilo.
Uz mi dosiel Flower Dragon takze ho budem testovat na svojom outdoore
Hoj growers.
Tak nam konecne vyslo slniecko Len som zvedaf na ako dlho???
Tento rok pocasie dost na prd tak som zvedaf ci to este nesplesni ked bude porad chcat...
No nic, prinasam nejake new foto 21 dni po strihu.
Zatial vsetko ide ako ma kazdych 7 dni alga grow a postrek Cropspray.
FOTO 1-5 Jungle
takze 2x AK47 2x Nebula 1x Santa Bud
UP
HELLO Growers
Pekne sa nam to rozrastlo a teraz som na vyske 1.80m co je super.
Musim sa dostat max na 2.10m.
Dnes posledny krat alga grow za 7 dni uz nasadim alga bloom.
Tak at uz to kvete
HELLO Grovers
UPDATE
Konecne to zacalo nakvetat no parada tento rok to vyzera naozaj GOOOOOOOOOOOD.....
No ale ved pozrite ako sa to rozrastlo ..Brutal
Dnes prvy krat poliate Alga Bloom
30.8 nasadim Flower Dragon uz sa neviem dockat potrebujem stopnut ten rast..teraz som na 2 metroch ..
Tak at to uz vsem kvete
Date1
Původní příspěvek od Date1 HELLO Grovers
30.8 nasadim Flower Dragon uz sa neviem dockat potrebujem stopnut ten rast..teraz som na 2 metroch ..
Tak at to uz vsem kvete
Date1
Čao kolego, ten Flower Dragon budeš aplikovat na všechny holky? Nechceš nechat jednu bez, aby si mohl objektivně posoudit vliv tohoto "šampónku" oproti neošetřené rostlině?
Jinak křáky máš vskustku luxusní a přeju ať ti stihnou bezproblémů dozrát...
Update.
Hoj parto
Dnes nasadeny Flower Dragon..uz to bolo potrebne vyska stromkov je 2,20m..
Kazdych 7 dni alga bloom a az do 10.9 aplikovanie Flower Dragonu..
Kytkam sa zatim dari ziadne plesne alebo svilusky zatim nic ale vsimol som si niekolko okusanych listov a nasiel som asi 5 housenek.
Tak to je zatial asi tak vsetko..
UP
Hoj growers
Tak nam to zacalo pekne nakvetat a ja som uplne happy
Ak47 ide do kvetu najrychlejsie nasleduje Nebula a Santa Bud.
Kazdych 7 dni pridavam Alga Bloom a az do 10.9 pridavam Flower Dragon.
Objavyla sa pidalka a trochu okusala listy takze dnes nasadim postrek este sa rozhodnem ktory...
Viem ze to uz zacina kvytnut ale neda sa nic robit pouzijem chemku nakolko planovany harvest mam na 20.10 takze to moze bejt neco kde je 30 denni ochrana..
Tak to zatial asi tak vsetko
FOTO Nebula AK47 Santa Bud
Foto5 JUNGLE
Vecer nasadeny postrek NOMOLT 15 SC proti Pidalke Podzimni.
5ml na 5L to mnozstvo je na 50m2 listovej plochy.
NEMAS LISTY NEMAS KVETY ....
Odkaz vsem trhacum listy....Maminka vam mala utrhnout ruce a nohy kdyz ste se narodili snad by vam narostla obrovska hlava a mozna taky mozek a pak by ste mozno pochopili za zakladem zdrave rostliny je zdrava listova plocha....
zdravím, pročetl jsem tvůj grow jedním dechem a je to velmi pěkné a inspirující. mohu se zeptat, jaký používáš substrát? vlastní mix? myslím, že to tady nepadlo a mě osobně to velmi zajímá.. díky K+
Původní příspěvek od microft zdravím, pročetl jsem tvůj grow jedním dechem a je to velmi pěkné a inspirující. mohu se zeptat, jaký používáš substrát? vlastní mix? myslím, že to tady nepadlo a mě osobně to velmi zajímá.. díky K+
HOj kolego
Sry nenapisal som to na zaciatku threadu ale substrat je z vlastne zahradky miesany z raselinou nic zvlastne normalny kompost a raselina