Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak predpesovani je samozrejme v pohode Jen se kytka musi nechat postupne privyknout na slunecni svetlo! Jinak ale i rizek, ktery byl treba puvodne urcen jen na zjisteni pohlavi, tak kdyz se jiz dva tydny kvetouci zasadi v kvetnu ci cervnu do zeme, tak aspon me vsechny prestaly kvest a pusti se do velikeho rustu - a vyroste velmi velmi, a nee jen trochu!
BTW: to ze je kytka puvodem indor nic nerika o tom, kdy venku dokvete, ale jen o tom, jak moc se ji venku v nepriznivejsim prostredi bude darit!
Proste i indoorove kytky (NL,PP...) muzou naprosto sqele dokvest venku, a to, kdy venku dokvetaji, zjistis v kazdem katalogu seedbanky - jen pokud pestujes nekde na horach, tak se samozrejme doby kvetu meni a pod.... nehlede na vetsi vlhkost vedouci k plisnim....
A co se tyce vynosu venku, tak treba kluci od Paradsise seeds to pisou mysim velmi trefne
Naposledy upravil Galen Aldaron 16-03-2003 v 22:41 PM
zasadil sem sem indoor negdy kolem 20,3, je na dennim svetle na jiznim vokne ale mam problema ze nocni teplota je asi 18 stupnu adenni tag 21 nebude mit kyti sok dys ji dam za mesic do skleniku a prez dem tam bude 40 a v noci 8??? nezasekne se??myslite ze ve skleniku dozraje spis nez venku??? myslim jako dys nebudu zatemnovat,verim v to ,ze z indooru nebude 4 metrova krava ale kerik wosetej salamama taky resim hnojivo...kupuju ho z growshopu ale je to na outdoor ale nebylo by lepci hnojivo na idoor?? je to prekerka no... diky za rady..esi naky napicete
tak kyti to moc nevychytava svesili se ji listy a zasekl se rust asi sem ji mel dat ven pozdejs as ty nocni teploty nebudou taq nizky... aspon sem to skusil
hale skleník jsem zkoušel minulý rok, dával jsem tam nonama outdoor, byla to kytka jak kráva! Lezlo mi to i oknem! Jenže problém byl v dozrávání :-( začlo to hodně pozdě, pokoušel jsem to zakrejt a přepnout na květ, ale neměl to jak vyřešit....taxem to nechal, no nedozrálo to....Kytku mi sklidil otec :-( po menší krizi....ale i taq si myslím, že kdybych to nechal do podzimu, chytlo by to v tom skleníku plíseň, tohle je moje zkušenost zatím jen jedna....kdybych to mohl hodit letos, asi bych to risknul...bohužel...tak ať ti to vyjde a určo dej vědět....čau
to pala zahi: afgana dej klidne ven. jsem ho minulej rok jel (ohromnej strom jak prace. a ww mel kamos taky venku.ale skosil mu to otec. tak nevim jestli by to dokvetlo ale bylo to na spravny ceste
ven bych daval sativy.!!
nejsem muz nejsem zena nejsem pes ni kocka ............ jsem NIC
tento rokk sa chystaam hodit aj ja von afghani #1 zo semien tag ludia ktoryy maate s tyymto skuusenost popiiste naake pripomienky, upozornenia a pod.
diks