Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj vespolek.
Hodím nějaký update.
Dnes je to 8 den na 12/12.
Ph zálivky 6,5.
To co vyteče z květníku 6,5.
Hnojil jsem jen 2x.
Hlína je předhnojená a zatím to stačí.
Jen ty třásněnky.
Už jsem objednal dravé roztoče.
Co myslíte co ty listy?Je jich jen pár.Co je to?
Dík.
hele a nemuzou se ti roztoci nejak dostat z bedny ven .. ?? ptam se jen ze to zni docela zajimave ale ja osobne jsem na ne alergickej ... diky za odpoved ...
no ven se dostat asi muzou ale kdyz nemaji co zrat tak hynou..to znamena
ze kdyz vsechny svilusky v bedne vyzerou tak se zacnou pozirat navzajem
( kanibalismus ) ..
jinak zijou v teplote od 15 do 30 stupnu nad 35 uz chcipaj..
vlhkost od 70 do stovky..takze na kvetu to bude asi horsi ..
ja jsem je mel jednou a to jsem si je objednaval z biolaboratore ..funguje to..
Jo jak nemají co žrát tak chcípnou a používají se i v bytě na pokojové rostliny.Já je ojednal odtud www.biocont.cz
a je to tenhle - Amblyseius cucumeris
Ahoj, ty potvory jsou trasnenky, zadny svilusky(ty jsou cerne, vypadaji jak malinkati pavoucci a delaji ze spodu listu pavucinky). Dokud je trasnenek malo, moc neskodi, daji se rozmackavat prstem, kdyz si das pokazde chvilku casu, jak se na ne pujdes podivat.
No jinak co jsi posilal ty listy, tak s nema trasnenky od pohledu nic neudelaly..ty nekroticky skvrnky jsou phckem. Poradne zalivej kvetinace, at neco protika, pokazde..usadily se ti tam soly z hnojek, pohlo ti to s ph a bud to mas presoleny nebo jsi odpojil prijem potrebnyho prvku nadbytkem jinyho prvku. Zeleny je mas pekelne, takze bych to videl na nadbytek dusiku.
Ok dík takže PH.Ale moc v tom jasno nemám.To znamená že půda má PH těch 6,5.Zálivka 6 měřím před přidáním hnojek.To znamá že po usazení těch solí z hnojek ten substrát může mít i 7 nebo dokonce 8?Takže mám zalívat s vodou PH 5?Nebo jak je to?A nebo opačně?
Ph mer po pridani hnojek, kdyz uz ho meris ;-) , pred pridanim je ti to celkem k nicemu. Hnojky ti to stejne zredukuji na nejakych PH 5,6 zhruba. Jenze tim, jak tam lijes hnojky, tak kytky vsechno nesezerou a soli se v substratu usazuji. Kazdou dalsi zalivkou se ti hromadi vic a vic(Ph se zveda obsahem soly). Tak to bud jednou za par zalivek prolej jen cistou vodou tak, aby ti z kazdyho kvetinace vyteklo pul litru odpadu nebo pokazde s hnojivy zalej tak, aby vyteklo aspon deci z kazdyho a uber na hnojeni, potom nepotrebuji tolik nakladat, jde to z pulky do odpadu.
Původní příspěvek od mmaall tož tu su nejaké ty fota.Jsou jen dvě a kvalita nic moc.Ale kytkám se daří,musím říct ne špatně.Dnes si lebedily na sluníčku skoro celý den.Díval jsem se na ně víc než na telku.