Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » TNRxICE a MangoxICE, 2011
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Pompo
Stálý Člen

Karma uživatele Pompo - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

ranní fotka, nezbývá než jen čekat a doufat že nebude mít následky

Old Post 28-05-2011 v 09:54 AM
Pompo je offline   Profil uživatele Pompo   Find more posts by Pompo   Foto galerie člena Pompo   Click here to Send Pompo a Private Message   Add Pompo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pompo
Stálý Člen

Příspěvek č. 18

MangoxICE na balkoně, vypadá zdravě trojlístky jsou hlavně na vrchní větvy na ostatních jsou pětilístky, obrázky z divočiny v pátek dovezu

moje potěšení
chilli

Old Post 01-06-2011 v 21:20 PM
Pompo je offline   Profil uživatele Pompo   Find more posts by Pompo   Foto galerie člena Pompo   Click here to Send Pompo a Private Message   Add Pompo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pompo
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

výlet do krásné voňavé přírody je za mnou

obě TNRxICE, první mi nějak bledne nejspíše prorůstá již do půdy okolo a nesvědčí jí to že by PH ?
zato u kopřiv se máme skvěle slečna mě nemálo potěšila

moje potěšení
chilli

Old Post 03-06-2011 v 10:22 AM
Pompo
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

návšteva vzdálenějšího království zeleně
1. MangoxICE
2. TNRxICE
nejsou moc velké ten den vysazení jsem špatně vybral , snad doženou ztracený čas

moje potěšení
chilli

Old Post 05-06-2011 v 11:12 AM
EXODUS
Grower Team

Karma uživatele EXODUS - 87% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 21

citace:
Původní příspěvek od Pompo

obě TNRxICE, první mi nějak bledne nejspíše prorůstá již do půdy okolo a nesvědčí jí to že by PH ?

Viděl bych to buď na nedostatek dusíku, nebo pokud to máš někde u lesa, tak špatné pH půdy.
Hnojíš něčím?

Our Country 07/Monstrous Cannabis Outdoor 08/HTC Bio Outdoor Project 09
"Cannabis Utilisation Project"
Galerie Outdoor Odrůd/Mandala Seeds Gallery
Sweet Seeds Grow

www.karmagenetics.com - www.ogas.ca - www.seedshare.net - www.icmag.com

Old Post 05-06-2011 v 16:40 PM
EXODUS je offline   Profil uživatele EXODUS   Find more posts by EXODUS   Foto galerie člena EXODUS   Click here to Send EXODUS a Private Message   Add EXODUS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pompo
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

ano je to na mítině, pohnojeno (spíš nasypán koňský hnůj)

moje potěšení
chilli

Old Post 05-06-2011 v 17:14 PM
Wormboy
Stálý Člen

Karma uživatele Wormboy - 97% PěstitelskáKarma uživatele Wormboy - 97% PěstitelskáKarma uživatele Wormboy - 97% PěstitelskáKarma uživatele Wormboy - 97% PěstitelskáKarma uživatele Wormboy - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Zdravim,

mám TNRxIce a mám ten samej problém... Kytky maj půl metru, listy s třema čepelema a nakvítaj mi... Vzhledově jim nic nechybí, jedou si pěkně, ale sere mě, že kvetou už teď v červnu... Doufám, že za měsíc nesklidim ze 2 kytek na 3 mrkve...

Old Post 05-06-2011 v 21:50 PM
Wormboy je offline   Profil uživatele Wormboy   Find more posts by Wormboy   Foto galerie člena Wormboy   Click here to Send Wormboy a Private Message   Add Wormboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kryton
Nový Člen

Karma uživatele Kryton - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Čus

Já mám Mango x Ice.. A začínají mi taky kvést .. doufám, že se vzpamatují.

Kryťák..

Old Post 05-06-2011 v 21:59 PM
Kryton je offline   Profil uživatele Kryton   Find more posts by Kryton   Foto galerie člena Kryton   Click here to Send Kryton a Private Message   Add Kryton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pompo
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

takže jsem si nashromáždil data ze své paměti zde jsou výsledky:

TNRxICE - 2 mi rostou krásně (byly zasazeny podstatně dřív), další začala nakvétat určitě se vrátí do růstu jenže to zpoždění potom pravděpodobně stresem jelikož zasadil jsem se a hned další den začala týdení zima s deštěm a možná i mrzlo . Jenže ano začali nakvétat až koncem května, všechny jsem i zastřihl možná to se jim nelíbí

MangoxICE - mám jen 2, jedna doma ta už se na nakvétání vy...., 1 venku a ta ted to zkusila. Také zastřižené, také sazené později...

nejvíc čeho se bojím aby v pravém čase kvetení nebyly oboupohlavní

moje potěšení
chilli

Old Post 06-06-2011 v 06:44 AM
Pompo
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

I. MangoxICE balkonová slečna zase začíná dělat 5ti lístky

II. záběr na spodnější větev už má více 5ti lístků

III. horní větev ještě většinou troj lístky ale už se klubou 5ti

IV. krmení na květ, nutná malá příprava jsem nedočkavý. K růstu jim dopomáhej koňský hnoji.

moje potěšení
chilli

Old Post 07-06-2011 v 19:09 PM
Pompo
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

navštívil jsem kopřivové pole, dost těžké se skrze něj dostat (hledání je težké dobrá schovka)

TNRxICE vypadá zdravě, pár listů trochu ožraných, stonek se mi moc líbí velký rozdíl oproti balkonové snaze

moje potěšení
chilli

Old Post 19-06-2011 v 17:15 PM
Pompo
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

zprávy z druhého místa

1 MangoxICE
- stále nakvétá je celkem málo zelená, výška cca 30 cm

2 TNRxICE
- přestala kvést má pěkné pěti-listy krásně tmavo zelená, výška cca 50 cm

moje potěšení
chilli

Old Post 20-06-2011 v 11:16 AM
mysak
Stálý Člen

Karma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

.. ma zajimave listy(skoro jako bambus)

Old Post 20-06-2011 v 11:36 AM
mysak je offline   Profil uživatele mysak   Find more posts by mysak   Foto galerie člena mysak   Click here to Send mysak a Private Message   Add mysak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pompo
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

no s tím bambusem nevím moc mi to nepřipomíná, fantazii se meze nekladou

balkonová MangoxICE

moje potěšení
chilli

Old Post 22-06-2011 v 20:07 PM
Pompo
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

dnes při krásném slunečném dni jsem navštívil první TNRxICE, znamenalo to opět popálit se o kopřivi, prodírat se maliním, ale co bych pro ní neudělal

TNRxICE začíná nakvétat, z dívky ženou docela se divím že tak brzy ale zlobím se jen na sebe že jsem opět nevzal výbavičku v podobě vody a květového hnojiva, ach ta paměť

moje potěšení
chilli

Old Post 29-06-2011 v 06:16 AM
Pompo
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

kontrola houštin proběhla neslavně mangoxICE už naplno kvete, ted již řádně připraven nalil jsem hnojivo na květ a nasypal koňský hnůj aby trochu ztmavla

slavím úspěch mé první povedené makro v tomto roce !

TNRxICE se celkem daří je alespon větší než zakrslá spolubydlící také pohnojena, začíná pozvolna kvést

moje potěšení
chilli

Old Post 04-07-2011 v 21:11 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:43 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás