Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
obě TNRxICE, první mi nějak bledne nejspíše prorůstá již do půdy okolo a nesvědčí jí to že by PH ?
zato u kopřiv se máme skvěle slečna mě nemálo potěšila
mám TNRxIce a mám ten samej problém... Kytky maj půl metru, listy s třema čepelema a nakvítaj mi... Vzhledově jim nic nechybí, jedou si pěkně, ale sere mě, že kvetou už teď v červnu... Doufám, že za měsíc nesklidim ze 2 kytek na 3 mrkve...
takže jsem si nashromáždil data ze své paměti zde jsou výsledky:
TNRxICE - 2 mi rostou krásně (byly zasazeny podstatně dřív), další začala nakvétat určitě se vrátí do růstu jenže to zpoždění potom pravděpodobně stresem jelikož zasadil jsem se a hned další den začala týdení zima s deštěm a možná i mrzlo . Jenže ano začali nakvétat až koncem května, všechny jsem i zastřihl možná to se jim nelíbí
MangoxICE - mám jen 2, jedna doma ta už se na nakvétání vy...., 1 venku a ta ted to zkusila. Také zastřižené, také sazené později...
nejvíc čeho se bojím aby v pravém čase kvetení nebyly oboupohlavní
dnes při krásném slunečném dni jsem navštívil první TNRxICE, znamenalo to opět popálit se o kopřivi, prodírat se maliním, ale co bych pro ní neudělal
TNRxICE začíná nakvétat, z dívky ženou docela se divím že tak brzy ale zlobím se jen na sebe že jsem opět nevzal výbavičku v podobě vody a květového hnojiva, ach ta paměť
kontrola houštin proběhla neslavně mangoxICE už naplno kvete, ted již řádně připraven nalil jsem hnojivo na květ a nasypal koňský hnůj aby trochu ztmavla
slavím úspěch mé první povedené makro v tomto roce !
TNRxICE se celkem daří je alespon větší než zakrslá spolubydlící také pohnojena, začíná pozvolna kvést