Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takze asi pred dvemi tydny jsem dal naklicit pet semen 3 erbeery a 2 durbany - udajne origos od D.P. uz do 2 dnu vylezly vsechny E a durbany nevylezly ani po 8 dnech a byly zhnily tak sly do kose . Erdbeery sem pekne presadil a za 2 dny vylezly mam snima plany . Ted jsou v boxu a budu z nich chtit delat rezy a az se stane prepnu je na kvet zjistim co je samice a zbytek vyhazim ! Necham je na predpest a az bude kloudne pocasi hodim je na OUT !
Jinak kliceni jsem provadel tim zpusobem ze jsem dal semena na vatove tampony ty jsem vlozil do misky navlhcil odstatou vodou zadnej peroxit vodiku ani korenovy stimulator jsem nedal myslim ze neni zapotrebí .. obmotal folii udelal par dir a nechal byt jen jsem kontroloval vlhkost !
Po vykliceni semen bylo cas sazet dal jsem je do predem pripraveneho substratu Kompostova hlina 80% 10%perlit 10%pisek
"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky
"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky
vubec sem nestihal a kuli mesim problemum sem musel vypnout prubeh boxu a kyti byly ve skleniku docela se vytahly a ted uz jsou presazeny na policku az bude cas neco sem hodim .)