Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Machoman Me třeba ani tak moc nezajímá jak to roste, ale hlavne jak to kvete. Nemusím mít metrovy potvory pod 600W stačí 30kytek s minimalnim vegetem na výšku 50cm kde každá dá s přehledem 25g. A že to dobře poroste ješte neznamená že to dobře pokvete
no cim slabsi kus - tim jsou horsi rezy, podle meho..... a radsi drive prepnu nez koukat na nejakeho lemrouse co roste jak posrany. myslis ze v 9 kusech aktivnich rostlin nebude dobre pheno ktere dobre kvete? a jestli ne tak je to z 20ks pekny ojeb za takovou cenu a poohlidnul bych se po jine bance ci koupit znova........
hele tet selektim BW a z 10 seminek mi zbyly tri kandidati/ky....... a to jsem onehdy riznul(jeste nejsou zakorenele) a cekam jak pokvetou. jestli tam nebude neco dobreho tak to vyhodim vsechno a bude ale dve tam budou podle meho...........
nechci ti do toho kecat ale ja bych nechal vsechny a jako první krok bych z kazde kytky udelal rez, ufiknutím vrchu tak aby dole zustalo alespon 4-5 pater a vyjistil pohlaví at vís z ceho muzes vybírat, mezi tím si poznac z kterých kytek klony nejdřív a nejsilneji koření, potencionalní matky porovnavej podle rychlosti adaptace na zastřih rychlost a kvalitu vetvení. popř. kazde odchylky peclive zapisuj takhle bych vybral 4 kytky a nasledne pokracoval v selekci...
nevim jak u vas a takovych genetik ktere jsou uz casem zajete ale mi prvni varky tedy prvni rez moc dobre zrovna nekoreni, tak treti rezy uz koreni o poznani lepe......
Tak to mě taky, vždycky zaštípnu a až z těch dalších větví dělám selektivní klacky.
Po záštipu se ukázali samčí koule na spoustě kytek, čímž se počet samic zúžil na 3 slečny což je pro mne depresivní. Už ten začátek byl pofidérní, zčásti z mé strany, ale tohle je konec selekce.
Zatím. Znovu ožijem s novou sadou semínek. Kdy, to ještě nevím, ale tu selekci bych moc rád provedl a dokončil.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Původní příspěvek od Kus hoven hlavne se vyser na kliceni. Normal to hned zasad do hliny. Jaj jsi je klicil, upravoval si nejak vodu? Se to mohlo projevit koulema
Jo to si myslím byla zásadní chyba, i proto jsem jich měl z 18 jen 9. Ne vodu na klíčení jsem neupravoval.
citace:
Původní příspěvek od bezdechu Hrozná .. no pH 7,4 z kohoutku.
a co si cekal??? krevety?? pekne sis to posral. tohle bych srovnaval i pri myti zubu
jestli jsou samice, tak bych to vazne ocekoval pac vypadaj na silne rostliny, kdyz vydrzely takove PH bez hermateni ci rustu samce..... jestli budou dobre kvest atd., tak si to vychytas
Ještě jim dám pár dní a pak začnu řezat. To zní hnusně Ta kytka navíc je darovanej Critical+ z víte odkud..
citace:
Původní příspěvek od Kus hoven
a co si cekal??? krevety?? pekne sis to posral. tohle bych srovnaval i pri myti zubu
Máš bohužel pravdu, sypu popel na hlavu...
citace:
Původní příspěvek od Kus hoven
jestli jsou samice, tak bych to vazne ocekoval pac vypadaj na silne rostliny, kdyz vydrzely takove PH bez hermateni ci rustu samce..... jestli budou dobre kvest atd., tak si to vychytas
Uvidíme.. jsou ve formě, tak jednou dál.. jak to pokvete se necháme překvapit. Ale nejdřív, jak to bude kořenit.
citace: