Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ješte jednu fotku s radioaktivním Jeckem nejspíš přehnojený ale ostatní se zdaj v pohode NEE.. focený ze silým bleskem a upraveným filtrem focení?? všechny stojej ve stejným roztoku. ale nikdy jsem nemeřil PH a ani EC :-)
Dnešní foto trošku menší zmena :-),nic moc kvalita ale příšte bude lepší. vpředu 2xchurch a vzádu v levo Jeck a vpravo Lemon,dnes jsem ostříhával pár listečků bylo to moc zarostlí.
Dnešní foto trošku menší zmena :-),nic moc kvalita ale příšte bude lepší. vpředu 2xchurch a vzádu v levo Jeck a vpravo Lemon,dnes jsem ostříhával pár listečků bylo to moc zarostlí. 3 voto bez svetla otočený o 180stupnů že vlevo vpředu je lemon a vpravo Jeck.