Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nazdar, prosim vas potrebujem surne nejaky dobry pel najlepsie autoflowering, indoor,hydro alebo sklenik, potrebujem opelit svoje rastlinky aby som mal semienka na dalsie pestovanie najlepsie z nejakeho modelu ako je JACK HERER, JOCK HORROR, WHITE WIDOW, SKUNK, HAZE a podobne chlavne by som chcel tie automatky alebo toto co som napisal mozu byt aj indici podmienkou je len THC nad 20% prosim poslite mi vzkaz a dohodneme sa na cene alebo na vymene za semena....
Původní příspěvek od bmwe36 zdar jsem poměrně začatečnik ale naco se hodi samci? dik na semena možna
samci nejvic zhulujou ne je to jak u lidi chces semena potrebujes samci a samici kvet. Jinak mam tey doma taky nejaky auto ale je to fem kdyz to vemu normalnim pilem nebudou pak semena hermaci?
jak napsal kolega, tak semena urcite nebou hermafroditi od prirody, ale s tim, ze se ti AF gen projevi jen u neceho nesouhlasim.. pokud zkrizis 2 AF genetiky, tak ziskas zase jen AF genetiku.. Pokud by jsi opyloval AF matku pylem z normal samca, tak pak musis udelat ale 3 generace (cca) a pritom jeste selektit jen ty samonakvitaci jedince..Peace
Původní příspěvek od Chronic jak napsal kolega, tak semena urcite nebou hermafroditi od prirody, ale s tim, ze se ti AF gen projevi jen u neceho nesouhlasim.. pokud zkrizis 2 AF genetiky, tak ziskas zase jen AF genetiku.. Pokud by jsi opyloval AF matku pylem z normal samca, tak pak musis udelat ale 3 generace (cca) a pritom jeste selektit jen ty samonakvitaci jedince..Peace
Ja tohle mám taky v plánu jenže mám easy bud, cream caramel, blueberry, sweet dwarf, northen light a diesel od CBD z legalky takže bych taky klidně poslal semena