Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cus zvěř ... tak kití se konečně zpamatovaly a jedou krásně dál..
20den 16/8
Teplota:den 25°C a někdy zaleží když mam otevřený okno, ale není to velký rozdíl, tak 2 stupně +/-
Noc:19°C
Hnojeno 3ml /1l
Voda: dešt`ová
u té druhé foto promin te za kvalitu jen jsem vám chtěl jak to vypadá když je vyplé světlo.Jinak si myslím že jim nic nechybí a plán je že v neděli přepnu na květ.
Kluci vy fakt netušíte co to mam na těch listech mě se to zas objevilo a nikde jsem nenašel příčinu :/ tedka je na tom blbě jen jedna kytka tak jsem ostříhal všechny napadený listí a jestli to bude pokračovat tak naní nic nezbyde poradtě prosím
neměřím přijde vyplata jde se kupovat měřák zalejvám to deštovou tak by to mělo byt v normě to bude ta výživa kytky ale hnojím jen plagronem bloom a jinak nic Viz. Foto
Neboj se .. za ten přítah a odtaha další věcy budeš mít nohu v prdely od honzy posílám až odemě
Takže udělej co sem už říkal a říkalo plno lidí a nebude tak natvrdlý .. Musíš udělat kytce stejné podmínky jak venku (kyslík,světlo,teplo,vítr) jinak to bude tak vypadat jak to vypada .. Přívodem taky upravíš o par stupnů teplotu
1) UDĚLEJ PŘÍTAH - Díru + větráček 2) Odtah - bud s větráčkem nebo bez (poznáš zapalovačem zda fuka ven) 3) Uprav PH