Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tady dalsich par druhu.muzete radit,co to je,protoze jsem nemel cas to zatim zjistit.hlavne musim zjistit,v ktere fazi se ktera sklizi,protoze nektere jeste vubec nepali,nebo jenom trochu.
ty prvni malinky jsou drsny.sotva se za nehet vejdou,ale palivy jsou nehorazne a to se radi ke stredne az mene palivym,no nechapu.me dokazou pekne odrovnat.po bih jolokia nejpalivejsi papricky tehle sezony.jedna se o Zimbabwe bird.
na treti fotce v porovnani s paprickou thai sun,ktera je taky desnej prcek,ale v palivosti o 2 tridy zaostava.
bih jolokia.zatim to nejpalivejsi,co jsm doposud ochutnal.proste narez.uz nikdy vic.a to jsem sezral zelenou nezralou papricku.jinak vynos dost mizivej a dozrat stihla jen jedna z asi 12 kousku.a to byla celkem vzrostla kytka.chce to tuhle odrudu rvat spis do skleniku,nebo predpestovat hodne brzo.
jednu rostlinu zimbabwe bird a thai sun jsem vytrhnul,dal do sklenice s vodou a nechavam za oknem dozrat.sou to prcci a tak titerne plody je skoda sklizet nezrale.