Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dix za K+ ... no doufám, že se to vytáhne .... je možný, že to ještě 2 týdny poroste .... u těch AF udávají 2-2,5 měsíce.... doufám, že budu z těch co jim to roste dýl ....
Peace
! PAL TO !
první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká
Venku to roste do plné zralosti cca 70 dnů. Dá se sklízet i dřív, ale není to úplně ončo. Většinou tě ale stejně donutí plíseň sklízet dřívě. Jak se ti to podařilo s tím Deimosem, že uhnil?
nejsem doma přes týden.... takže to zalévá matka a sista .... a nejspíš zalévali poctivě .... ale naštěstí jsem to vyměnil to semínko za pár palic z minuléhou outu tak mě to moc netrápí ... sere mě akorát to, že jsem mohl mít zkušenost s dalším vzorem
! PAL TO !
první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká
Aha, tak to jo. Taky ho letos mám, jen jedno semínko, tak sem zvědavej, jestli vzejde. Každopádně to počasí teď je pěkně na prd, tak snad z toho něco bude, zima a nedostatek sluníčka se jim moc nelíbí.
tak good luck ... kamoš je klíčil deimosy minulej týden a včera mně říkal, že mu vylezli oba dva ...jo jo venku u nás je teď 13 stupňů ... ale ve skleníku je pěkných 22stupňů ... ať klidně chčije občas, ale ať do toho vyleze taky to sluníčko
! PAL TO !
zdar za 15dni budem tiez sadit 3x tundra feminizovane chcem sa spitat coje to ta Filmovka kde si to mal namocene ? A ked to dam nanoc podvodu na druhy den to mozem hned zasadit do hliny a na svetlo alebo najprv do kelimkov? diky za odpoved a vela štastia
Ahoj máte to pěkně rozjeté. Já letos jedu AF od Dutche SnowStormII. Tak sem zvědavý. Mám doma tři od minulého pátku, dával jsem je rovnou do sázecího subtstrátu s perlitem a keramzitem a naklíčily všechna tři, ale na svět ještě nevykoukly, ale vrtám se v tom denně a lezou. Sem zvědavý, od DP jsem ještě AF nejel, ale jinak jsem od nich měl regular WW a úplně super.
Loni jsem jel na outu v druhém období - od července do září - bílého trpaslíka a až na tu velikost můžu jen doporučit, ale je fakt že jsem ho asi trošku zasekal sám.
Jinak tady byl příspěvek s "procházkama rostlin". Silně nedoporučuju, loni sem to ze začátku dělal s tím trpaslíkem a vůbec nevalil, až sem ho nechal na jednom byť ne úplně ideálním místě tak se rozjel.
Když se budeš pořád stěhovat a muset si zvykat někde, tak taky nebudeš mít nejsnažší život, proto je podle mě lepší vybrat vhodný místo a nechat tam kytky a přemistovat je jen v případě nejvyšší nutnosti, která by je mohli zničit - kroupy, mrazy, zlý sousedé, Gestapo CR...
Původní příspěvek od sonicsvk zdar za 15dni budem tiez sadit 3x tundra feminizovane chcem sa spitat coje to ta Filmovka kde si to mal namocene ? A ked to dam nanoc podvodu na druhy den to mozem hned zasadit do hliny a na svetlo alebo najprv do kelimkov? diky za odpoved a vela štastia
filmovka je krabicka od filmu do fotaku jo jo dej to do vody... Az vyjede malej klicek tak to muzes dat do hliny... Tak to delam ja... 5 -10mm hluboko... Samozrejme je mraka jinych variant... Mel jsem to v kelimku protoze 10 l kvetnik se me na okno nevleze ...
! PAL TO !
jaj diky moc este sa chcem spitat ma to cenu pestovat v obycajnom zahradnickom substrate a hnojiva na rust kravske a na kvet slepacince + neaka zihlavova voda ? alebo mam racej pockat a dosetrit na tie drachsie plargony atd lebo co pozeram skoro vsetci pouzivaju plargony a drachsie hnojiva tak ci to ma vyznam pestovat stimito diky moc za odpoved. K+ a nech sa dari
Původní příspěvek od sonicsvk jaj diky moc este sa chcem spitat ma to cenu pestovat v obycajnom zahradnickom substrate a hnojiva na rust kravske a na kvet slepacince + neaka zihlavova voda ? alebo mam racej pockat a dosetrit na tie drachsie plargony atd lebo co pozeram skoro vsetci pouzivaju plargony a drachsie hnojiva tak ci to ma vyznam pestovat stimito diky moc za odpoved. K+ a nech sa dari
jak jsem již psal ... dvě Tundry jsou v grow-mixu od Plagronu ... a dvě v normal zemině na muškáty s PH 5.0. - 6.5. tuším ... a zatím nevidím rozdíl .... všechny byly ale klíčeny v tom grow mixu ... jasně, že to můžeš pěstovat v substrátě zahradnickým a použít ty hnojky jak píšeš, ale určitě bych jim dal ze startu alespoň ten Start- UP nebo jak davám já teď na tu Taigu Root- C od Atami ... a až budou větší tak cca od 2 týdnů jim začít solit ty home made hnojky.... jel jsem jednou kuřince na out a byly to pecky todle jsou jen moje poznatky.... určitě se zde najdou jiné kapacity a poradí peace
! PAL TO !
Loni jsem jel jednu várku automatů naprosto bez hnojiv (ale v substrátu bohatém na živiny) a v pohodě. Žádný sraní s nějakým Start-UPem a podobnejma zbytečnostma, který sou k ničemu a akorát za to solíte nekřesťanský prachy. Pokud máš špatnej substrát, pořiď něco na květ (dobrou zkušenost mám s Plagron Alga bloom - dobrá chuť výsledného produktu,) ale ty substráty jsou většinou minimálně na 4 týdny předhnojené, takže růst máš pokrytý, stačí ten květ a neper do nich moc, lehce se dají spálit (bo sou malý a nestíhaj to papat,) stačí poloviční dávka jednou týdně.
radši jsem jim pomohl trošku tím Start-Upem ... a bylo to poznat .... hlavně v té zemině na muškáty, která není předhnojena.... a zase takový mraky peněz se za to nedávají a navíc ten Start-UP mám od kamoše ....
! PAL TO !