Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky
vypadá to že se situace zlepšila a květina přežila včas podchycené mšice ))
-okamžitě po aplikaci insektcydu jsem kytku parádně prolil vodou, i s aplikaci rozprašovače, hnojiva jí momentálně nedávám a valí jako by nic, tkže rychle přepnout ať můžu konečně odzkoušet skříň..
do litru vody připravuji 0,5ml grow a ml jednotku bloomu..
-poznatek: světlo na růst se mi moc líbí.. květina roste opravdu jak z vody,
akorát na samotné hnojení budu opatrnější, lepší něco, než trochu víc) viz. fleky na prvotních listech, které jsem suché odfoukl, ovšem i ty svilušky v tom hrají zřejmě roli
OK, budu se tesit hele... prijd obcas na ICQ, musis me naucit na gramcich!
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky
takže jk vidíte, světlo se změnilo z5 na zlatavou oranž ))
jsem zvedav co na to kyti, podporil jsem ji trochu hnojivem, dostala zalevku.. 0,25ml grow a 0,5ml bloom...
tak už at se to rysuje
btw.. trochu bojuju s barvou listi, ale jen se spíš projevují předchozí škůdci, protože vegetace jinak probíhá jak má
3 týden květ
tk tady je doplnění, nějak to tu krapet vázne, páč mám školy až až ))
nějak jsem zjistil že hnojim roztokem s pH 7,0 -> takže jsem to vyřešil - ml octa..
snad to nicemu neublizi.
(Bloom 4ml+ Grow ml+ ocet ml / litr vody) z toho 200ml poputovalo květince..
Snazil jsem se mít pH 6,0
-jinak jsem navštívil laboratoř
změřil jsem ,,čistou" vodu
pH-6,442
EC-446microSiemens
->jak bych tuto hodnotu bral u hydra?
myslím tím z tabulek k hnojivum, kdy EC má být třeba 1,7 ???
Beru hodnotu jako 0,44 že? u hydra se udavaji hodnoty microS/ metr ??
No a dnes to vypadá, na dobré hnojení, teda zatim, lehce se zlepšil odstín, je to dost znatelně zelenější a ty malé paličky se začaly pěkně třpytit .)
no tak jsem opet experimentoval, a asi uz hnojit letos nebudu, mám celkově špatnou zkušenost s hlínou od biobizz, prostě v tom neumim hnojit, jak jde poznat z lístků, ale kvete a voní nádherně
!!!! nocni teploty 14,3-14,9C !!!!
to bude muj problém vidíte jak mi fialověj stonky? takže v mém případě to nebude hnojivem ale spíš nízkou teplotou kurwa...
-zvažuji volbu infražárovky nebo topného kbelu... poraďte... dík
a ještě detailík tak co myslíte? prosvítí to tak do 50-60čísel, neboť nižší palice už nic moc s velikostí, i tak na 2roky jetej sodík 250 ))
příště nechám tak o dve tri nedele dele rust, jinak na muj prvni kompletní indoor,, uf ))
začíná to vypadat úplně nejkrásnějc ))