Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 steve: Ja jsem pres Nirvanu(doufam ze myslis tu co ja - http://www.seedsdirect.to) nakupoval loni Blueberry. Prislo mi to za 10dnu pekne v CD a s 10 semenz Skunk1 gratis. Letos to pres ni prubnu znova a budu doufat v nejake ty seminka navic...
2 Steve: Obe tyto odrudy jsou spis na indoor. Loni jsme dali par rostlinek ven, ale moc nam to nevyslo a proto jsem se letos rozhodl pro outdoor model od Dutch Passion. A urcite si priplatim za feminizovane seminka, protoze neni nic horsiho nez z konecneho matrose vytahovat porad same semena.
Originally posted by azbest to dubuque
hele ty money nemusis posilat v obalce,ale muzes je poslat sekem nebo jako ja bank prevodem.je to oto jistejsi ze ti to nevycorujou postaci.haha.(me uz ty spinavci ukradli docela slusnej balik) ja este semca nemam ale dutch passion spolupracuje pac me hned odepsali, ze se na tom pracuje,tak to bude OK.
kdyz sme u ty vymeny tak sem obednal PASSION#1,takze pokud budes mit neco inyho tak muzem changnout. cus azbest
tady bych se rad vratil ktomu obednavani a posilani penez.sem myslel kdovi jak to neni vyhodny poslat prachy prevodem,ale....
prachy sem poslal 13,01,2003. mimochodem do dneska se na milej passion #1tesim hehe.uz sem si zehnal aj telefon tam sem tam callnul a voni me rekli ze se to nejak zratilo,ale do not wory, ze uz se to zas naslo.problem byl,ze sem to poslal s konta moji stare a ze nevedeli ze to su ja.rekli ze to poslali ted 3.01.takze kazdej den lezu do shranky jak hnup a nic hehe.no dejme tomu ze se to zdari,ale hlavne proc to sem pisu,abych varoval ty kdo se rozhodnou posilat prachy pres banku,ze se to a little prodrazi.
passion #1 stoji u dutch passion 35€,k tomu chtej pridat dalsich 5€na transakce,coz mean ze sem poslal 1270 kc a nase banka me strhla este poplatek za zahranicni prevod dalsich 507 kc.takze tady vidite jak to je drahy.zarazi me to ze neacceptujou creditni carty coz je vsude ve svete absolutne bezna vec. tam by to mohlo bejt jak bezpecny tak podstatne levnejsi.
tak to je asi tak vse. ted jenom doufam ze to nebudou samy samci hehe
jo a ktera dobra duse me udelila K-????dik azbest: flick:
I cannot be held responsible for the actions of others!!!!...
You can never find the best spots!!Thats way they are the best.....
Ubi aquilae Volant ,ibi est libertas
Tak to ja dal penizky do obalky. Poslal jsem to na adresu seeddirect.to v patek a dalsi tyden ve stredu mi doslo na mail ze obdrzeli moji objednavku a penize a posilaji mi femiz. passion1. Takze pocita v pondeli bych to mel mi doma v teploucku. Uz se tesim a doufam ze letosni leto bode stat za to...
to esemes
cest vitam te na grower cz .to zprubuj pisat po polsku jak neznas ceskego,mysle ze vencej ludi zna polskego nez angelskego.naraze hehe
I cannot be held responsible for the actions of others!!!!...
You can never find the best spots!!Thats way they are the best.....
Ubi aquilae Volant ,ibi est libertas
2 steve: My jsme to loni zkouseli a moc nam to nevyslo. Zacal kvest prilis pozde... Ale mozna kdyby jsis dal trochu prace a predpestoval by jsis to pod lampou nebo to zastinoval, taky by to mohl byt super modylek i ven.