Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jaký máš prohlížeč? Verzi? Funguje jinde Javascript?
Bez konkrétních údajů vám těžko pomůžeme.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
chat je udelanej pekne, jen sem se chtel zeptat, jestli jde nejak nastavit aby se mi nove texty vypisovaly nahoru? jen dotaz, jinak se samozrejme prizpusobim
Kdyz kliknu v chatu na "i" u myho jmena vyleze tahle hlaska:
Database error: Invalid SQL: SELECT firstname,lastname,country,website,email,showemail,gender FROM user WHERE username='pan_dan' LIMIT 1
MySQL error: 1054 (Unknown column 'firstname' in 'field list')
Session halted.
mě to jede, ale myslim že by tam mělo bejt že ten člověk opustil místnost, protože když koukám na výpis na hlavní stránce groweru tak tam sou dva lidi ale pak tam zajdu a jsem tam sám... ?
ted jsem byl na chatu a zase, jako vzdy tam nikdo nebyl.
Tak me napadlo, ze by to chtelo nejakou vetsi podporu, treba nesel by, zvyraznit nick cloveka, ktery je prave na chatu - myslim tim, treba u jeho prispevku.
vybornej napad, cekat nekdy 2 az 5 dnu na odpoved kterou potrebuju hned me moc nebavilo, akorat tam zatim neni moc lidi, ale snad se to rozroste...
jinak mam nejnovejsi Netcaptor (je zalozenej na MSIE) a funguje vsechno...