Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Mikropěstování » 70w-250wpoprve
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
pizmoo
Stálý Člen

Karma uživatele pizmoo - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

ahoj tak nakonec jsem nepřepnul nastal problém nevim co to muže bit vrchni listy se skroutili jsou takové vysušené šustí ale spodni listy jsou uplně v poho teplotu vylučuju tou to nebude teplota 27stupnu přelitím to snad taky neni nadně je keramzit přehnojenim no je fakt že jsem jim zvíšil dávku na 4mlgrow a 3mlfish mix to by ale podle mněli vpohodě zvládnout. nadruhou stranu jedna kytka double dutch je uplně v pořédku tak to nechápu potřebuju radu odborníka moc vam děkuju předem za odpověd snad nějaka přide díky a mnějte se

pizmoo

Old Post 22-03-2011 v 18:34 PM
pizmoo je offline   Profil uživatele pizmoo   Find more posts by pizmoo   Foto galerie člena pizmoo   Click here to Send pizmoo a Private Message   Add pizmoo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pizmoo
Stálý Člen

Příspěvek č. 18

ještě dodam zálivka jednou za dva - tři dny foto hodim co nejdřív ještě dnes

pizmoo

Old Post 22-03-2011 v 18:36 PM
pizmoo je offline   Profil uživatele pizmoo   Find more posts by pizmoo   Foto galerie člena pizmoo   Click here to Send pizmoo a Private Message   Add pizmoo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pizmoo
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

tak tady je foto

pizmoo

Old Post 22-03-2011 v 19:50 PM
pizmoo
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

čus tak nikdo neporadí tak nic dnes zálivka 1,5l se srovnanym ph tak snad se to obrátí k dobrému jinak fakt už netušim co jsem pojebal tak se tu mnějte a když tak písněte

pizmoo

Old Post 23-03-2011 v 19:35 PM
sadař22
Stálý Člen

Karma uživatele sadař22 - 91% PěstitelskáKarma uživatele sadař22 - 91% PěstitelskáKarma uživatele sadař22 - 91% PěstitelskáKarma uživatele sadař22 - 91% PěstitelskáKarma uživatele sadař22 - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Zdar hele myslím že moc hnojíš a přehnojils zkus si kytky vytahnout ven a prolít destilovanou vodu abys vyčistil sistem kořenu a pěstební medium (hlínu co to vní maš) od přebytečnyho hnojiva zkus to nic tím nezkazíš

Street Smoker

Old Post 23-03-2011 v 19:44 PM
sadař22 je offline   Profil uživatele sadař22   Find more posts by sadař22   Foto galerie člena sadař22   Click here to Send sadař22 a Private Message   Add sadař22 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pizmoo
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

čus tak přeci se nešel člen co poradí no tak já to skusim prolít destilkou ale dnes jsem je zalil tak asi musim počkat než vyschne trochu hlina abych je nepřelil nebo se toho nemám bát a zítra ráno je prostě prolít jinak díky za odpověd

pizmoo

Old Post 23-03-2011 v 20:02 PM
mumuk
Stálý Člen

Karma uživatele mumuk - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

citace:
Původní příspěvek od pizmoo
čus tak přeci se nešel člen co poradí no tak já to skusim prolít destilkou ale dnes jsem je zalil tak asi musim počkat než vyschne trochu hlina abych je nepřelil nebo se toho nemám bát a zítra ráno je prostě prolít jinak díky za odpověd

normalně to prolej neboj se toho ....

Old Post 23-03-2011 v 21:24 PM
mumuk je offline   Profil uživatele mumuk   Find more posts by mumuk   Foto galerie člena mumuk   Click here to Send mumuk a Private Message   Add mumuk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sadař22
Stálý Člen

Karma uživatele sadař22 - 91% PěstitelskáKarma uživatele sadař22 - 91% PěstitelskáKarma uživatele sadař22 - 91% PěstitelskáKarma uživatele sadař22 - 91% PěstitelskáKarma uživatele sadař22 - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Zdarec tak co pomohlo to a jestli se to zlepší tak aspoň tak tyden nehnoj jen zalivej a ještě jedna věc jestli maš nejakej postřik listovou vyživu je lepší davat postřik na tmu pač stejně jako slunko ti spalí mokrou travu venku tak i v boxu ti to popalí lampa stalo se mě to zatím a hodně zdaru

Street Smoker

Old Post 24-03-2011 v 19:17 PM
sadař22 je offline   Profil uživatele sadař22   Find more posts by sadař22   Foto galerie člena sadař22   Click here to Send sadař22 a Private Message   Add sadař22 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Index
Stálý Člen

Karma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

citace:
Původní příspěvek od sadař22
Zdarec tak co pomohlo to a jestli se to zlepší tak aspoň tak tyden nehnoj jen zalivej a ještě jedna věc jestli maš nejakej postřik listovou vyživu je lepší davat postřik na tmu pač stejně jako slunko ti spalí mokrou travu venku tak i v boxu ti to popalí lampa stalo se mě to zatím a hodně zdaru

tak pokud budes pouzivat tuhle radu, tak bacha na plisen. ja ji kvuli podobny blbosti dostal a kdyz uz striakt na noc tak festovne vetrat.

Old Post 24-03-2011 v 19:26 PM
Index je offline   Profil uživatele Index   Find more posts by Index   Foto galerie člena Index   Click here to Send Index a Private Message   Add Index to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pizmoo
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

čus no abych pravdu řekl tak pomohlo listy se začínají stavět nečekal jsem že bude znát zlepšení takhle brzy, zítra hodím foto jinak na postřik mám fish mix stříkám jednou týdně postřik provádim po zhasnutí lampi i zálivku nebo hnojku,jen zvlhčuju kytky rosprašovačem dost často,někde jsem tu četl že to neni taky moc dobrý často vlhčit tak jsem to omezil jen dvakrát deně jo a ještě odtah mi jede nonstom 125vko no tak snad to bude už bez nákých problému jinak teplota noc20 den 29-30 ....díky a mnějte se

pizmoo

Old Post 24-03-2011 v 20:44 PM
sadař22
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

Tak vida že to pomohlo jo no a stou plísní jasny větrat na noc mě se zapínaj větraky nekolikrat zanoc kuli vyměně vzduchu a navíc když ti večer zhasne lampa a vypnou se ti zaroveň větračky tak lampa je ještě nejakou chvíli horka a už ti tam nic nefouka muže ti to taky popalit kyti tak asi tak

Street Smoker

Old Post 24-03-2011 v 20:58 PM
pizmoo
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

tak jsem tu s novejma fotkama po zotavení kytek vypadaji pěkně aspon mně se líbí nemam ted moc času tak jen foto delši dokument napíšu večer tak se zatim mnějte čusa

pizmoo

Old Post 27-03-2011 v 12:44 PM
pizmoo
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

ještě jeden celek

pizmoo

Old Post 27-03-2011 v 12:47 PM
pizmoo
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

ještě jeden celek

pizmoo

Old Post 27-03-2011 v 12:58 PM
pizmoo
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

ahoj tak jsem zase nesplnil večerní komentář tak ted to napravim tak kytky po prolití destilkou jsem za ten víc jak týden dvakrát zalil jen vodou třetí zálivku jsem pohnojil poněvač si vedou dobře zálivka 4ml plagron grow a pěkně se rozjeli ohýbám ohýbám ale už nemám kam místo v boxu je zaplněný a nezbívá nic jiného nez přepnout na květ tak dnes je to druhý den co jedou 12-12 teplota noc 20 teplota den 27 bez pacháče a stím se na vás musim obrátit když přidám pacháč na odtah tak mi teplota stoupne na 32 stupnu odtah mam 125 vko ze strany boxu pod stínítkem a myslel jsem si kdybych předělal odtah ne ze strany ale primo ze stínítka z vrchu jestli by to nepomohlo odtah přímo z výbojky kdo stim má skušenost prosím at poradí nebo uvítám jinej nápad určitě by to vyřešil ještě jeden větrák ale jaksi nejsou love .tak předem díky za rady a naký foto jak se holky maj mnějtese čusa

pizmoo

Old Post 29-03-2011 v 17:56 PM
pizmoo
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

ohyb

pizmoo

Old Post 29-03-2011 v 18:07 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:44 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás