Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
JJ presne pres ten obchod , spokojen hale vypada slusne sestavenej za chvili , vypada pevne , ale zatim este nepestuju , cekam az mi dorazi zbytek veci ale myslim si ze v pohode . Ale mozna by stacili i ty darstreety a tak nvm nemuzu porovnat .
hele darkstreety oproti darkroomu maj hodne slabsi matros, podle me horsi zip, min prostupu na kabely a min pritahu (pasivnich) a kazdopadne aji vnitrni folie je jina - darkrstreet ma takovou obyc (postupem casu pozoruju odreniny), ale darkroom ma jakoby diamantovou (grovy ovsem uvadeji u obou 95% odrazivost)... nekde jsem je aji porovnaval, koukni
Tak jsem dnes vrátil homebox 80 byl vadnej 4x moc me ale nenatchnul čekal jsem od toho víc a ani mi ktomu nedali popruhy na filtr tak jsem dnes odsouhlasil darkstreet90II dobrá cena za lepší variantu darkstreetu.
Krcmar: diky tohle mi pomohlo o regulaci otacek vym , s pajkou to taky zas zvladnu , akorat sem prave potreboval vedet jestli se da pouzit ten VKO , jinak bych sel asi do toho co si daval hned jako prvni odkaz , protoze se snazim mit co nejmin elektriku spotrebu , tak ten mi vyhovuje v tomhle ohledu asi nejvic , kdyz rikas ze s filtrem bude fachat akorat mi pride ze ma treba ten prutok vzduchu skoro stejnej jako to VKO , ale asi de taky o kvalitu nebo? Jinak na rust ma metalhal. Este musim vychytat par veci zejtra toho mam v planu stihnout hodne , tak doufam , ze se to podari a o prodlouzenym vikendu ( DIKY BOHU) to stihnu dat v patek klicit , protoze se na to tesim uz docela dlouho
Tak bych este potreboval , koupil sem si od advanced hydroponics PH- na vodu a tam nepisou nikde v jakym pomeru to redit s vodou . Tak poradite mi nekdo ? Treba kdybych chtel 5 Litru vody snizit ph o 1,5 bodu , tak kolik do tech 5 litru mam nalejt toho PH- ?
Původní příspěvek od ZkourenejPes Tak bych este potreboval , koupil sem si od advanced hydroponics PH- na vodu a tam nepisou nikde v jakym pomeru to redit s vodou . Tak poradite mi nekdo ? Treba kdybych chtel 5 Litru vody snizit ph o 1,5 bodu , tak kolik do tech 5 litru mam nalejt toho PH- ?
Kup si v lékárně kapátko do očí, nalej do něj pH-. Pak nakapej 10 kapek pH- do těch 5l vody, promíchej a změř, uvidíš kolik Ti to kleslo. jestli málo dej dalších 10 zamíchej a změř. Zapiš si o kolik to na 10 kapek klesá a podle toho se orientuj. Časem už to budeš mít ve voku Navíc múžeš vždy provést kontrolní měření. Záleží i na tom jestli kapeš do čisté vody nebo roztoku s hnojivem. Některá hnojiva nebo přípravky pH zvyšují a jiné snižují.. Vždy změř pH před přidáním pH- ať víš o kolik potřebuješ přidat či ubrat.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná