Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
.....snímky ze dne 03.08.2011 pořízené kdesi na "tabákové náhorní plošině" .....tam kde plantáž "TABÁKOVÉHO UMĚLCE" Jalaly1 den ode dne trhoplicní potencí jen překypuje........!!!!
foto 1-2........plantáž ....výškový průměr Virřin.......2000 mm (+ -)...!!
foto 3-4........nový plantážní přírůstek.....!!!!
.....Ať to všem pěkně roste a dělá pořádnej bordel v hlavě.......!!!!
tj jen by me zajimalo jak to teda chutná mel sem asi 10 rostlin viržiny a 6 sem rozdal zbylí sem skusil fermentovat a nikdy nic pořádnýho jako chuť by prošla tj ale furt to smrdělo jak sláma
jo taky mam tabak zkousim to fermentovat ale nic moc,mam virzinskej od Jalala1 a chutna to hnusne a smrdi to jak listi z lesa xD nwm jak bych to mel fermentovat poradne nemam stim zkusenosti.
Původní příspěvek od Jura tj jen by me zajimalo jak to teda chutná mel sem asi 10 rostlin viržiny a 6 sem rozdal zbylí sem skusil fermentovat a nikdy nic pořádnýho jako chuť by prošla tj ale furt to smrdělo jak sláma
to já mám opačné problém-spodní listy už mám zpracovaný,krásně hnědý a voňavý matroš jak z trafiky ale kouř nic moc.Dám tomu čas do zimy na uležení a pak případně začnu fermentovat a "máčet" jak Jalala postoval.Chce to vyzkoušet a udělat si to svoje "ideální" kuřivo...
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-
jalala1 potrebujem radu... zasadil som tabak semiačka som dal do substrátu---- potom mi vyklíčili ...a sú asi 1cm velké a začínajú umierať--- ako keby sa stenšovali .... v čom može byť problém ??? prosím o tvoju radu ..
Podle mě moc zaléváš, stačí sem tam spršku jen aby substrát neoschl, jak to budeš koupat, tak pojdou. Hlavně to měj pod igelitem, děrovaným, ten drží vlhkost!
Ale jestli ti už hnijou, zasaď nový a projdi si moje předešlý thready, tam je vše.